Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2016 - Anul XXI, nr. 31 (6144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Saci cu surprize

Transport ilegal de ţigări stopat la Vatra Dornei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

O cursă care urma să-i aducă un câştig substanţial unui tânăr de 20 de ani, din Moldova Suliţa, s-a transformat într-un adevărat coşmar. Chiar dacă ştia că are probleme cu marfa pe care o transporta, tânărul a călcat acceleraţia prea tare, iar acest lucru avea să-l coste.

Pe strada Argestru din Vatra Dornei, maşina condusă de tânărul de 20 de ani a fost trasă pe dreapta de poliţişti pentru că depăşise viteza legală. La controlul de rutină efectuat, poliţiştii au observat mai mulţi saci, motiv pentru care i-au cerut şoferului să deschisă şi portbagajul.

„Procedând la verificarea bagajelor transporte au fost identificate mai multe cartușe de țigări din Ucraina, iar conducătorul auto nu a putut justifica proveniența acestora, fapt pentru care a fost condus la sediul Poliției Municipiului Vatra Dornei pentru efectuarea unui control amănunţit, ocazie cu care au fost găsite un număr total de 1.000 pachete de ţigări marca Fest, proveniență Ucraina, cu o valoare de piaţă de 10.000 lei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava.

Tânărul a refuzat să le spună anchetatorilor de unde are ţigările de contrabandă, însă a povestit că urma să le vândă la Cluj.

Cele 1.000 de pachete de ţigări au fost confiscate, iar maşina cu care erau transportate a fost indisponibilizată în curtea Poliției Municipiului Vatra Dornei.

Prim-procurorul de pe lângă Parchetul Judecătoriei Vatra Dornei a deschis un dosar penal faţă de tânărul care transporta ţigările de contrabandă şi a decis să-l cerceteze în stare de libertate.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Transport ilegal de ţigări stopat la Vatra Dornei.
 Vizualizări articol: 2244 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Transport ilegal de ţigări stopat la Vatra Dornei5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu smântână, la cuptor (reţetă rapidă) Este o mâncare delicioasă, care se face în mai puţin de o oră şi pe care o poate reuşi orice începător. Trebuie servită însă imediat, caldă, pentru că nu mai este la fel de gustoasă după ce s-a răcit şi nu poate fi... Citeşte