Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 8 feb 2016 - Anul XXI, nr. 31 (6144)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Iepure de cursă lungă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trecem aproape elegant peste turneul echipei aproape naţionale, pentru că e mai ofertant bizarul campionat englez din acest sezon. În primul rând, oficializarea lui Pep Guardiola ca viitor antrenor al lui Manchester City a venit în plin sezon, când încă Bayern, actuala echipă a catalanului, se poate întâlni cu City în Liga Campionilor. Pe lângă asta, a doua echipă din Manchester era angajată într-o luptă la baionetă pe plan intern, aşa că o astfel de veste a căzut cât se poate de prost pentru Pellegrini şi trupa sa. Cum să-ţi mai mobilizezi jucătorii când te ştiu pe făraş, mai ales că împreună cu tine se află şi câţiva dintre ei? Colac peste pupăză, City se găsea în faţa unei duble de foc: aflată pe locul secund, urma să întâlnească în două etape consecutive liderul Leicester şi locul 3, Tottenham. Avantajul teoretic era că ambele confruntări se desfăşurau pe teren prorpriu. Între timp, primul tete-a-tete a fost pierdut ruşinos, echipa lui Ranieri făcând legea pe teren, astfel că a acceptat concesia golului de onoare abia când conducea cu 3-0! Cum şi Tottenham şi-a câştigat meciul în această etapă, londonezii le-au luat locul secund „cetăţenilor”, care s-au trezit survolaţi şi de Arsenalul lui Wenger, o altă trupă căpiată care-şi joacă şansele la ruletă. Dar dacă este ceva cu adevărat surprinzător în Premier League, atunci orice păleşte pe lângă parcursul lui Leicester. Este inutil să mai precizăm că e un club de traziţie, întrucât aşa sunt toate în Albion. Cu toate astea, palmaresul este modest, doar câteva Cupe ale Ligii, iar în campionat doar un loc doi interbelic. Anul trecut s-a salvat la limită de la retrogradare, graţie unui tur de forţă în ultimele etape, 10 puncte din 12 posibile. Nu era încurajator nici faptul că a fost numit antrenor Ranieri, unul dintre tehnicienii mei preferaţi, în sensul în care nu mă dezamăgea niciodată când pariam goluri puţine la meciurile lui, indiferent de echipele pe care le antrena. Nimic nu anunţa, aşadar, această escaladă, această efervescenţă, această furtună care nu mai vrea să fie doar una într-un pahar cu apă! Măcar de i-ar ţine până la sfârşit.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Iepure de cursă lungă.
 Vizualizări articol: 1359 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Iepure de cursă lungă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Pui cu smântână, la cuptor (reţetă rapidă) Este o mâncare delicioasă, care se face în mai puţin de o oră şi pe care o poate reuşi orice începător. Trebuie servită însă imediat, caldă, pentru că nu mai este la fel de gustoasă după ce s-a răcit şi nu poate fi... Citeşte