Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2016 - Anul XXI, nr. 29 (6142)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Comunicat de presă

Shopping City Suceava te premiază cu o ”lună de miere” în Antalya!

În luna februarie, Shopping City Suceava răsplăteşte fidelitatea clienţilor cu o ”lună de miere” în Antalya, dar şi cu o serie de evenimente şi surprize pregătite special pentru îndrăgostiţi: târg de nunţi, căsătorii de probă, prezentare de modă cu rochii de mireasă, dar şi un spectacol cu muzică live susţinut de artişti locali îndrăgiţi de publicul sucevean!

Dacă te pregăteşti de nuntă, dar încă nu ai stabilit luna de miere, vino la Shopping City Suceava în perioada 4-14 februarie 2016, cumpără de minimum 100 de lei pe un singur bon de cumpărături, înscrie-te la tombolă şi poţi câştiga prin tragere la sorţi marele premiu, o lună de miere în Antalya, alături de persoana iubită! Îndrăgostiţii care vor intra în posesia premiului vor beneficia de un sejur de 8 zile, încărcat de răsfăţ, distracţie şi servicii ultra all inclusive de cea mai bună calitate, la un hotel de 5 stele din Antalya, una dintre cele mai cunoscute destinaţii turistice din Turcia. În plus, partenerul campaniei, tour operatorul Prestige Tours, va asigura şi transportul câştigătorilor către destinaţia de lux, prin intermediul unei curse de tip charter, cu zbor direct Suceava-Antalya, pe data de 3 septembrie, cursă care se inaugurează începând de anul acesta în Suceava.

Viitorii miri sunt invitaţi, în perioada 12-14 februarie, la cea de-a treia ediţie a târgului de nunţi ”Trend Mariaj” din incinta Shopping City Suceava, pentru a descoperi ultimele tendinţe pentru cel mai important moment din viaţa lor. Nunta este evenimentul la care stilul, emoţiile şi distracţia se reunesc pentru a crea cele mai frumoase amintiri din viaţa îndrăgostiţilor, aşa încât merită gândită în cele mai mici detalii, pentru a fi cu adevărat memorabilă.

Duminică, 14 februarie, începând cu ora 14:00, sucevenii sunt invitaţi la un spectacol cu muzică live de excepţie susţinut de artişti de seamă apreciaţi de publicul sucevean: Trupa 9, Alter Ego, Versus Band, Laura Olteanu, DJ Verony Team, Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu, Fly Band şi Creţu Cătălin Jazz. De asemenea, vizitatorii vor putea admira şi demonstraţii de dans susţinute de Bucovina Dance Studio, Bianca Coştiug, sesiuni spectaculoase cu Bar Show, precum şi demonstraţii de hairstyle & make-up oferite de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava.

De asemenea, pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc să îşi unească destinele pentru o zi sunt invitate la „Căsătorii de probă”, care vor fi oficiate de Romeo şi Julieta. Aceştia vor sărbători cu şampanie, vor primi certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante momente.

 

Shopping City Suceava – mai mult shopping şi distracţie în familie!

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Shopping City Suceava te premiază cu o ”lună de miere” în Antalya!.
 Vizualizări articol: 1613 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Shopping City Suceava te premiază cu o ”lună de miere” în Antalya!0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de burtă (din burta prefiarta) Este printre preferatele românilor. În special bărbații o adoră. Dacă în versiunea sa clasică este dificil și neplăcut de preparat, din cauza complicatului procedeu de curățare a burții de vită, acum, după apariția în comerț... Citeşte