Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 5 feb 2016 - Anul XXI, nr. 29 (6142)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Opinie

Cătălin Miron: „Căpuşa PSD Rădăuţi suge bani nemeritaţi de la SC Servicii Comunale SA”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi, a lansat un atac dur la adresa actualei organizaţii a PSD Rădăuţi, pe care o consideră un „parazit” ce trăieşte pe spatele SC Servicii Comunale SA, ca într-o adevărată afacere de familie. 

„SC Servicii Comunale SA este coloana vertebrală pe care se bazează PSD Rădăuţi. Fără SC Servicii Comunale SA, actuala organizaţie a PSD Rădăuţi nu există. Consiliul Local Rădăuţi ar trebui ca în şedinţa de îndată să introducă ca activitate principală a SC Servicii Comunale SA activitatea politică social-democrată din Rădăuţi. Căpuşa PSD Rădăuţi suge bani nemeritaţi de la SC Servicii Comunale SA, iar acest lucru trebuie să înceteze”, a spus Cătălin Miron.

Potrivit candidatului PNL pentru funcţia de primar în Rădăuţi, prejudiciul cauzat bugetului local de SC Servicii Comunale SA se ridică la 1,6 milioane de lei.

Practic, prin Hotărârea de Consiliul Local nr. 40/1998 s-a înființat SC Servicii Comunale SA, cu unic acţionar municipiul Rădăuţi. Obiectul de activitate al acestei societăți este termoficare, colectare deșeuri, iluminat public, stație de asfalt, întreținere străzi şi salubrizare stradală. 

„La care din aceste activităţi performează SC Servicii Comunale SA? La această întrebare vă poate răspunde orice rădăuțean, pentru că beneficiem toţi de serviciile acestei societăți, sau mai bine zis toţi plătim pentru ceea ce ei numesc servicii. Nu ştiu care a fost activitatea stației de asfalt în anul 2015, nu ştiu cât s-a încasat pentru salubrizarea stradală sau pentru orice activitate prestată. Din păcate, acest lucru nu a interesat pe nimeni din Consiliul Local până acum. Acest aspect nu va interesa nici de acum încolo pentru un motiv foarte simplu: glodul nu a ajuns la înălțimea de jumătate de metru pe străzile din Rădăuţi. Deci este bine. Chiar foarte bine. Lucrurile sunt ținute sub control. La fel şi locuitorii din Rădăuţi. Oare mai există în lumea aceasta vreo firmă care  timp de aproape 20 de ani să nu prezinte acționarilor săi un raport de activitate?  Oare care sunt criteriile de performanță la SC Servicii Comunale SA? Răspunsurile sunt extrem de simple şi nu au nici o legătură cu activitatea economică. Sunt strict politice”, a concluzionat Cătălin Miron.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Miron: „Căpuşa PSD Rădăuţi suge bani nemeritaţi de la SC Servicii Comunale SA”.
 Vizualizări articol: 2585 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Cătălin Miron: „Căpuşa PSD Rădăuţi suge bani nemeritaţi de la SC Servicii Comunale SA”3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Are perfecta dreptate trimis de
( 5 feb 2016, 16:04:17
Ca unii tin cu PSD, ca altii ii vor pe PNL-isti, UNPR, etc. sa judecam cele scrise in articol cu luciditate.Domnul Miron are perfecta dreptate.SC Servicii Comunale=PSD=Primaria Radauti.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Ciorbă de burtă (din burta prefiarta) Este printre preferatele românilor. În special bărbații o adoră. Dacă în versiunea sa clasică este dificil și neplăcut de preparat, din cauza complicatului procedeu de curățare a burții de vită, acum, după apariția în comerț... Citeşte