Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 ian 2016 - Anul XXI, nr. 12 (6125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În această vară

Sucevenii vor avea la dispoziţie curse aeriene charter de pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" către Antalya

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii care vor să plece în vacanţă în Turcia vor avea anul acesta curse directe Suceava – Antalya şi retur. Ofertele de vacanţă cu zboruri directe de pe Aeroportul „Ştefan cel Mare” sunt puse la dispoziţie de un mare tour-operator din Bucureşti, din informaţiile pe care le avem acesta având deja încheiat un contract cu Blue Air pentru a opera pe această rută. Tour-operatorul din Bucureşti ar urma să facă anunţul oficial cu privire la ofertele de vacanţă în Turcia care includ zboruri de la Suceava în cursul săptămânii viitoare.

Cursele charter Suceava – Antalya şi retur ar urma să fie operate în fiecare sâmbătă, din luna iunie şi până în septembrie 2016.

Reamintim că în momentul de faţă pe Aeroportul Internaţional „Ştefan cel Mare” operează doar compania Tarom, cu două curse săptămânale pe ruta Suceava – Bucureşti şi retur. Tarom ar urma să extindă orarul de zbor pentru Suceava începând de pe 1 martie 2016, cu plecări către Bucureşti în zilele de luni, marţi, miercuri şi joi, şi cu zboruri Bucureşti – Suceava în zilele de luni, marţi, miercuri, joi şi duminică.

Aeroportul „Ştefan cel Mare” Suceava a fost modernizat printr-un proiect european în valoare de  104,9 milioane de lei, fără TVA.

După finalizarea acestui proiect, aeroportul Suceava dispune de o pistă de decolare/aterizare elastică cu o lungime de 2.460 de metri. În acelaşi timp au fost modernizate căile de rulare în lungime de 120 de metri, platforma de încărcare, cu o lungime de 290 de metri, sistemul de balizaj, şi tot prin proiect a fost construit un turn de control şi s-a amenajat terenul pentru amplasarea sistemului de navigaţie aeriană de tip ILS, acesta fiind montat de compania Romatsa. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Sucevenii vor avea la dispoziţie curse aeriene charter de pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" către Antalya.
 Vizualizări articol: 7195 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.75/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.8 din 16 voturi
Sucevenii vor avea la dispoziţie curse aeriene charter de pe Aeroportul "Ştefan cel Mare" către Antalya3.8516

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Destinatie cautata ar putea fi si Suceava-Viena! trimis de
(16 ian 2016, 13:09:32
Suceava – Viena a fost o destinatie cautata prin atractivitate pe care o dadea Compania Blue-Air... atit cit au dat dovada de seriozitate.
O varianta atractiva comercial ar pute fi in situatia in care cursa Iasi-Viena ar face escala la Suceava.
Puneti aceasta cursa o data pe sapatamina si sa vedeti cum toti cei care ,,ocolesc” prin Iasi sau Bucuresti, pentru a ajunge la Viena, vor opta pentru aceasta cursa.
2.   (in)cultura economica! trimis de
(16 ian 2016, 13:50:39
Citesc comentarii de genul "puneti cursa X sau Y" si-mi dau seama cata incultura economica exista! Cine sa o puna ?
Cursele nu se pun, VIN ele singure in functie de cerere. Daca ar fi cerere ar veni maine si Delta, Lufthansa sau British fara sa le cheme nimenea. Aceste companii nu sunt maxi-taxi care pot merge pe jumatate goale! Locurile neocupate, stationarea si zborul "la gol" inseamna mari pierderi!
Scrieti o scrisoare la Austrian Airlines " ...suntem 200 de bucovinei care dorim sa zburam zilnic dus intors Suceava-Viena" si va garantez ca vor fi prezenti cu avionul de luni. Dar lucrurile nu stau deloc asa, sucevenii nu calatoresc cu avionul, iar daca o fac, o fac foarte rar si pe destinatii diferite. Nu se strang mai mult de 100 si aia doar de sarbatori! Asta-i tristul adevar!!!
2.1  RE: (in)cultura economica! trimis de
(16 ian 2016, 20:14:37
Dupa cum se vede, foarte multa lume nu cunoaste sensul exact al unei curse aeriene, iscandu-se astfel confuzii si nemultumiri ca in aceasta situatie.
Ce inseamna mai exact si cum apelam la astfel de zboruri si ce avantaje economice avem pot fi intrebari intre partile contractante.
Ca peste tot in lume cursele aeriene se definesc ca fiind zboruri efectuate pe baza unui aranjament contractual intre furnizorul de transport aerian si o entitate (firma / agentie) care inchiriaza o aeronava.
Deci nu trebuie sa facem tabele si sa ne asezam la cozi.
3.   Cucurigu trimis de
(16 ian 2016, 14:49:49
Vama pleaca, Politia de Frontiera pleaca asa ca, daca nu se implica Nechifor, Mariuta si tot politicul sucevean va deveni cel mai modern AERODROM din UE.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prajitura de biscuiți cu mere și zahăr ars Este incredibil de simplu de făcut, dar atât de gustoasă, încât mereu avem senzația că porția a fost prea mică…Avem nevoie de:1 kg de mere, puțină apă, 200 g zahăr, un praf de budincă de caramel, un vârf de cuțit... Citeşte