Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 ian 2016 - Anul XXI, nr. 12 (6125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Filarmonica Botoşani

„Seară de operă şi operetă” cu soprana Veronica Anuşca, pe scena Casei de Cultură Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Filarmonica Botoşani prezintă joi, 4 februarie, de la ora 18:30, la Casa de Cultură a Sindicatelor Suceava, spectacolul: „Seară de operă şi operetă”. Dirijor: Gheorghe Costin. Solistă: soprana Veronica Anuşca. Spectatorii au ocazia să se reîntâlnească cu soprana Veronica Anușca, după ce anul trecut, în luna aprilie, artista i-a încântat cu vocea ei deosebită, în concertul simfonic intitulat „Concert pascal”, desfăşurat pe scena suceveană. Cu o tehnică deosebită, tânăra solistă, născută în anul 1985, în oraşul Piatra Neamţ, face echipă bună cu Filarmonica Botoşani, oferind de fiecare dată publicului un program deosebit. Soprana a absolvit cursurile Universităţii Naţionale de Muzică Bucureşti (UNMB), la clasa de canto a prof. univ. dr. Ionel Voineag, iar în prezent este doctorand la UNMB, sub îndrumarea prof. univ. dr. Valentina Sandu-Dediu. Tânăra soprană este colaborator al Operei Naţionale Bucureşti şi solistă a Catedralei Sf. Iosif Bucureşti. Artista are un palmares impresionant de premii şi distincţii. Veronica Anuşca a susţinut numeroase concerte şi recitaluri, spectacole şi colaborări cu Opera Naţională Bucureşti, Teatrul Masca Bucureşti, Orchestra UNMB, Filarmonica „George Enescu” Bucureşti, Orchestra Naţională Radio, Orchestra Conservatorului din Gdansk (Polonia) etc.

Repertoriul său cuprinde atât arii şi roluri din opere, de la stilul baroc până la muzica modernă, dar şi lucrări vocal-simfonice. Programul spectacolului de pe 4 februarie cuprinde: „Uvertura operei Don Giovanni” de W.A Mozart, „Opera Don Giovanni - aria Donnei Anna de W.A. Mozart, Uvertura operei „Coţofana Hoaţă” de G. Rossini, Opera Lucia Di Lammermoor de G. Donizetti, Uvertura operei Nabucco de G. Verdi, Uvertura operei „Nevestele Vesele” din Windsor de O. Nicolai, Uvertura operetei  „Liliacul” de J. Strauss, Uvertura operetei „Cavaleria Uşoară” de Fr. Suppe etc. Biletele costă 20 de lei şi 10 lei pentru elevi, studenţi şi pensionari şi se pot cumpăra de la secretariatul Casei de Cultură a Sindicatelor Suceava, intrare B, etaj I, telefon 0230 523 718, e-mail ccs.suceava@yahoo.com.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Seară de operă şi operetă” cu soprana Veronica Anuşca, pe scena Casei de Cultură Suceava.
 Vizualizări articol: 2074 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
„Seară de operă şi operetă” cu soprana Veronica Anuşca, pe scena Casei de Cultură Suceava5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prajitura de biscuiți cu mere și zahăr ars Este incredibil de simplu de făcut, dar atât de gustoasă, încât mereu avem senzația că porția a fost prea mică…Avem nevoie de:1 kg de mere, puțină apă, 200 g zahăr, un praf de budincă de caramel, un vârf de cuțit... Citeşte