Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 16 ian 2016 - Anul XXI, nr. 12 (6125)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9737 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6664 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Grav

22 de morţi în accidente rutiere grave pe şoselele din zona Rădăuţi, în 2015

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Statisticile întocmite de Poliţia Rutieră Rădăuţi dezvăluie că pe parcursul anului trecut numărul evenimentelor rutiere grave a crescut îngrijorător faţă de anul anterior. Dacă în intervalul 1 ianuarie – 31 decembrie 2014 poliţiştii rutieri rădăuţeni au înregistrat 54 de accidente grave soldate cu 12 morţi, 44 răniţi grav şi 14 răniţi uşor, anul trecut în zonă au fost 64 de evenimente rutiere grave în care şi-au pierdut viaţa 22 de cetăţeni, 50 au fost răniţi grav, iar 27 au fost răniţi uşor. Cele mai multe accidente au fost  înregistrate în comunele Marginea şi Straja, câte cinci, iar în Arbore, Bilca, Dorneşti şi Vicovu de Jos, câte patru, cele mai multe petrecându-se în intervalul orar 18.00. – 24.00. Şeful Compartimentului Poliţia Rutieră Rădăuţi, subcomisarul Gabriel Chifan, a declarat: ”Anul trecut a fost un an dificil, cu probleme pe şoselele din zona noastră de competenţă, situaţie arătată şi de statistici. Despre anul 2015, despre cauzele care au determinat evenimentele rutiere pot spune că majoritatea s-au datorat nerespectării regimului legal de viteză (31, 25%), indisciplinei pietonale (23,43%) şi abaterilor comise de biciclişti şi mopedişti (14,06%). Sper că acest an va fi mai liniştit pentru toţi participanţii la trafic, deci şi pentru noi cei care veghem la buna desfăşurare a traficului rutier. Cât despre perioada imediat următoare, vă asigur că poliţiştii rutieri rădăuţeni vor fi permanent, indiferent că e zi sau noapte, pe şoselele din zonă, iar cei care vor fi depistaţi în neregulă vor fi pedepsiţi aspru. Controalele pe care le vom efectua în trafic, cu sau fără aparatul radar, vor acoperi toată zona arondată formaţiunii noastre”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului 22 de morţi în accidente rutiere grave pe şoselele din zona Rădăuţi, în 2015.
 Vizualizări articol: 2362 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
22 de morţi în accidente rutiere grave pe şoselele din zona Rădăuţi, în 20155.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Legi proaste! trimis de
(16 ian 2016, 12:18:30
Problema e ca ne facem ca nu vedem realitatea cauzei producerii accidentelor, si aici ar trebui sa intervina justitia cu pedepse mai mari, sa le scoata din cap impresiile de smecheri,si nu sa le dea cu suspendare cum a primit huidu pentru trei oameni morti, huidu a primit o pedeapsa pe care a uitato de atunci, ar trebui sa nu mai aiba dreptul de a conduce toti cei care incalca legea tot restul vieti lor, si veti vedea ca toti va conduce prudent, si va avea grija atat pentru propria viata cat si pentru celorlalti din jur.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Prajitura de biscuiți cu mere și zahăr ars Este incredibil de simplu de făcut, dar atât de gustoasă, încât mereu avem senzația că porția a fost prea mică…Avem nevoie de:1 kg de mere, puțină apă, 200 g zahăr, un praf de budincă de caramel, un vârf de cuțit... Citeşte