Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2015 - Anul XX, nr. 297 (6109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

În prag de sărbători

„Magic”, cel mai recent videoclip lansat de suceveanca Maria Andreea

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Suceveanca Maria Andreea a lansat recent piesa "Magic", la care a filmat și un videoclip. Piesa „Magic” a fost compusă de doi suceveni, David Cezar şi Adrian Valean, iar versurile au fost scrise de Andrada Anamaria Bordaş, în colaborare cu cântăreaţa, care-i este şi prietenă.

Maria Andreea ne-a povestit că „de mult plănuiam să fac o piesă cu acest titlu, pentru că, oriunde te-ai afla, sărbătorile trebuie să fie magice. Anul trecut nu am reuşit, dar Andrada a ţinut minte ce vreau, iar în luna august m-a sunat şi mi-a cântat piesa, mi-au plăcut foarte mult versurile, pentru că vorbeau despre iubire și prietenie, practic cele mai importante cadouri pe care le poţi primi şi oferi”.

Videoclipul a fost filmat în regia lui Alex Andries. S-a filmat în patru locaţii din Bucureşti, Maria Andreea schimbând patru ţinute, fiecare ţinută armonizată cu machiaje speciale, realizate de make-up artist Andreea Cobzaru. În videoclip joacă şi două dintre actriţele sucevene, prietenele cele mai bune din liceu ale Mariei Andreea Vârlan, Mădălina Anea şi Raluca Ghervan.

Din ce ne-a destăinuit Maria Andreea, piesa „Magic” a fost foarte bine primită de fanii ei. „Am primit mesaje de felicitare şi din Mexic, Spania, America. Fiind o piesă în limba engleză a ajuns la inimile multor oameni. Tuturor le place videoclipul, pentru că este foarte colorat şi vesel. Asta am şi vrut, să fie o piesă pe care să se danseze şi să se bucure, alături de cei dragi. Piesa nu este un cadou numai pentru fani, ci şi pentru toată familia mea din Statele Unite”, a declarat interpreta.

Piesa este difuzată deja la câteva radiouri, printre care şi Viva FM Suceava. Artista ne-a spus că anul viitor va lansa un nou single. „Anul acesta m-am împărţit între şedinţe foto, facultate, muzică, evenimente mondene la care sunt invitată şi nu pot refuza invitaţia decât dacă apare ceva neprevăzut. Am apărut pe coperta revistei Vinul.ro şi am avut un pictorial în revista Etiquette. Anul viitor voi pregăti şi câteva surprize care nu ţin de muzică”, ne-a spus cântăreaţa. Videoclipul piesei „Magic” poate fi vizionat pe https://www.youtube.com/watch?v=y8UII0k3BBc.

 

De ce „Magic”?

Întrebată de ce lansarea videoclipului a fost programată înainte de Crăciun, Maria Andreea Vârlan a explicat: „Crăciunul este sărbătoarea mea preferată încă de mic copil. Avem tradiţiile noastre de familie, care nu se schimbă indiferent cât de mari am crescut. Mai ales în familia noastră (tata fiind preot) totul începe în Seara de Ajun, de abia după ce ajunge el cu icoana acasă şi ne binecuvântează pe toţi. Nu aş schimba asta pentru nimic în lume”.

Cele mai frumoase amintiri din copilărie, pe care cu drag le povesteşte cântăreaţa, sunt legate de satul unde a copilărit, Părhăuţi. „Acolo Crăciunul era ca în poveşti. Pentru că aveam camerele foarte înalte şi bradul avea 4 metri şi trebuia să mă urc cu scara să pun globuri. Iar eu eram un ghemotoc. Am foarte multe amintiri frumoase, dar şi una tristă, când mama era plecată cu sora mea mai mică la bunica, de Crăciun, în Statele Unite. Ca să mai treacă supărarea, Moş Crăciun mi-a adus un sac cu jucării. Scoteam, scoteam şi tot nu se termina. Dar nici măcar acel sac nu a substituit dragostea mamei. Aşa că cel mai important de Crăciun este să îi ai pe cei dragi aproape. La mine e cam greu, pentru că în fiecare an mă gândesc şi la bunici şi la rudele mele de peste ocean”, a completat suceveanca.

A ales titlul piesei „Magic” pentru că sărbătoarea Crăciunului este magică, pentru că este atâta fericire în jur. Maria Andreea Vârlan a ţinut să ne spună: „Indiferent că iei cadouri scumpe sau doar ceva simbolic, bucuria din ochii celorlalţi este de nedescris. Crăciunul pentru mine înseamnă a dărui, este perioada când toată lumea trebuie să se bucure de câte ceva, dar mai ales trebuie să avem grijă de cei care au mai puţin decât noi. Recent am participat la o acţiune caritabilă. Fericirea din ochii acelor copii a fost mai importantă decât tot ce am primit anul acesta. Crăciunul este magic pentru că eşti cu familia ta, pentru că acasă e cel mai bine şi pentru că de Crăciun, într-adevăr, totul este magic”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Magic”, cel mai recent videoclip lansat de suceveanca Maria Andreea.
 Vizualizări articol: 1802 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.80/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.8 din 5 voturi
„Magic”, cel mai recent videoclip lansat de suceveanca Maria Andreea1.855

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Trandafiri de gheață Îmbină surâsul verii cu o dulce brumă de zahăr... Sunt fursecuri fragede, fine, care arată bine pe orice platou cu prăjiturele diverse și se păstrează gustoase mult timp.Avem nevoie de:250 g untură de porc, o cană smântână cu... Citeşte