Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2015 - Anul XX, nr. 297 (6109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Şocant

Directorul tehnic al ACET Suceava a murit într-un accident rutier în ziua în care a ieşit la pensie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Directorul tehnic al societăţii de apă şi canalizare ACET Suceava, Mircea Onofreiciuc, a murit aseară, într-un accident rutier petrecut pe E85, la Buneşti. Mircea Onofreiciuc, în vârstă de 61 de ani, sărbătorise cu o zi înainte, luni, alături de colegi, ieşirea la pensie, iar ziua fatidică de marţi, 22 decembrie, a fost practic prima în care acesta nu a mai mers la serviciu. Şocantul accident rutier s-a petrecut în jurul orei 17.45.

Mircea Onofreiciuc conducea un autoturism Dacia Logan, proprietate personală, iar în dreapta se afla soţia acestuia. El circula dinspre Fălticeni spre Suceava, iar la un moment dat, din motive incerte, Onofreiciuc a redus viteza, cel mai probabil cu intenţia de a se întoarce din drum. Din spate venea un autoturism Mitsubishi, condus de Victoria Ciucă, o femeie în vârstă de 51 de ani, medic de familie în Buneşti. Aceasta nu a mai avut timp să frâneze, autoturismul condus de femeie lovind Loganul în partea lateral stânga. Acest lucru indică faptul că autoturismul Logan se afla deja în manevră de întoarcere. Deşi impactul nu a fost foarte violent, marele ghinion al lui Mircea Onofreiciuc a fost că Loganul a fost lovit în zona portierelor din stânga, astfel că şoferul a resimţit în plin şocul.

Echipajul de Descarcerare al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Suceava ajuns la faţa locului l-a găsit încarcerat pe Mircea Onofreiciuc. Pompierii l-au extras pe bărbat din maşină, în stare de inconştienţă. Onofreiciuc a fost preluat de paramedicii SMURD în stop cardio-respirator. S-au încercat manevre de resuscitare în jur de 45 de minute, însă, din păcate, deznodământul a fost tragic.

Soţia lui Onofreiciuc şi conducătoarea auto implicată în accident au scăpat cu leziuni superficiale.

Femeia de la volanul autoturismului Mitsubishi, care circula pe banda a II-a de mers, a declarat că nu avea viteză, însă nu a mai avut cum evita impactul cu Dacia cu care s-a trezit brusc în faţă.

Mircea Onofreiciuc era cel mai vechi om al instituţiei, încă de la înfiinţarea ACET în forma actuală, şi răspundea de starea tehnică a reţelelor de transport şi distribuţie a apei potabile şi apelor uzate din judeţ.

Consternaţi de vestea acestei morţi tragice, colegii săi au mărturisit că Onofreiciuc s-a despărţit în mod oficial de locul de muncă luni, când a organizat un moment festiv alături de ei şi a primit cu emoţie mai multe grupuri de colindători, care i-au cântat la final "La Mulţi Ani!".

Poliţiştii rutieri continuau aseară ancheta pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul tehnic al ACET Suceava a murit într-un accident rutier în ziua în care a ieşit la pensie.
 Vizualizări articol: 6776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 5 voturi
Directorul tehnic al ACET Suceava a murit într-un accident rutier în ziua în care a ieşit la pensie5.055

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Nu se mai respecta distanta intre masini!? trimis de
(23 dec 2015, 14:47:26


De ce nu se mai respecta distanta legala dintre masini!?
Profitindu-se de faptul ca nu pot fi urmariti pas cu pas,se conduce dupa bunul plac,

Un şofer priceput anticipează pericolele pe şosea şi acţionează astfel încât să le evite încă înainte ca ele să se producă sau să-şi producă efectele. Altfel spus, un şofer bun este cel care ştie să evite problemele.
Scoala de soferi ar trebui structurata pe mai multa practic. În România, 80% dintre şoferii puşi într-o situaţie limită se pierd cu firea şi scapă maşina de sub control.
2.   Psihologic trimis de
(23 dec 2015, 18:11:10
Examenul psihologic pt.scoala de soferi amatori este ca si inexistent,este o simpla formalitate.Ar trebui ceva apropiat cu ce se da la admitere in Academia de Politie sau in Academia Tehnica Militara:2000 de intrebari in 6 ore.Atunci vor fi accidente mai putine.Soferi sunt destui;mai mergeti si cate 3-4 in masina ,nu omul si masina.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Trandafiri de gheață Îmbină surâsul verii cu o dulce brumă de zahăr... Sunt fursecuri fragede, fine, care arată bine pe orice platou cu prăjiturele diverse și se păstrează gustoase mult timp.Avem nevoie de:250 g untură de porc, o cană smântână cu... Citeşte