Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 23 dec 2015 - Anul XX, nr. 297 (6109)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

Recunoaştere

Fălticeniul are trei noi Cetăţeni de Onoare

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Local Fălticeni a aprobat în şedinţa ordinară de luni, 21 decembrie 2015, acordarea a trei titluri de Cetăţean de Onoare al Municipiului Fălticeni.

Au primit acest titlu antrenorii Vasile Avrămia şi Ana Avrămia, coordonatorii secţiei de canotaj a Clubului Sportiv Şcolar „Nicu Gane”, şi studenta Lorena Davidel, absolventă a Colegiului Naţional „Nicu Gane”.

Primarul municipiului Fălticeni, Gheorghe Cătălin Coman, a declarat: „Un moment emoţionant, un moment frumos, fiind vorba despre doi colegi cu rezultate deosebite atât pe plan naţional, cât şi internaţional. Discutăm despre performanţe şi medalii care ar face invidioasă orice comunitate. Vorbim despre campioni olimpici, mondiali, europeni şi balcanici descoperiţi şi pregătiţi aici, la Fălticeni. Ştiu că toate aceste rezultate înseamnă multe ore de muncă, multe zile petrecute pe drumuri, în cantonamente. Faptul că Vasile şi Ana Avrămia sunt recompensaţi, iar valoarea lor este recunoscută la nivel internaţional face ca titlul de Cetăţean de Onoare să fie pe deplin întemeiat. În cazul Lorenei Davidel, o medalie de bronz la o olimpiadă internaţională spune multe despre valoarea învăţământului fălticenean. Un rezultat deosebit la care se adaugă numeroase distincţii obţinute la nivel naţional. Vreau să le mulţumesc celor trei Cetăţeni de Onoare pentru tot ceea ce au făcut pentru municipiul Fălticeni, apoi să-i încurajăm şi sper din tot sufletul că această distincţie va fi un imbold pentru activitatea viitoare”.

Absolvent al Facultăţii de Educaţie Fizică şi Sport din cadrul Universităţii “Alexandru Ioan Cuza” din Iaşi, antrenorul emerit Vasile Avrămia este cunoscut atât pe plan naţional, cât şi în străinătate prin rezultatele obţinute de sportivii pregătiţi atât la Fălticeni, cât şi la bazele nautice din ţară. Titular la catedra de educaţie fizică şi sport de la Colegiul Naţional „Nicu Gane” Fălticeni şi C.S.S. „Nicu Gane”, secţia canotaj, Vasile Avrămia pregăteşte de 25 de ani, la baza nautică de la Fălticeni, canotorii pentru competiţiile sportive naţionale şi internaţionale. În anul 2007 a devenit antrenor la Lotul Naţional de juniori II, în perioada 01.10.2008 – 01.10.2015 a fost antrenor principal la CNOPJ Iaşi, iar din 2010 s-a ocupat de pregătirea tinerilor canotori pentru campionatele balcanice, europene şi mondiale. În 2011 Vasile Avrămia a fost antrenorul lotului naţional de canotaj fete pentru Campionatul Mondial din Anglia, în 2012 a pregătit lotul naţional de canotaj de fete la Campionatul Mondial din Bulgaria şi Campionatul European din Slovenia, în 2013 a fost antrenorul lotului naţional de canotaj de băieţi la Campionatul European din Belarus, în 2014 s-a ocupat de pregătirea lotului naţional de canotaj de băieţi pentru Campionatul European din Belgia, în 2015 a fost antrenorul lotului naţional de canotaj băieţi la Campionatul European din Cehia şi la Campionatul Mondial din Brazilia.

Absolventă a Şcolii Naţionale de Antrenori Bucureşti, specializarea canotaj, Ana Avrămia este de 22 de ani antrenor la secţia canotaj  a C.S.S. “Nicu Gane” Fălticeni, ocupându-se şi de pregătirea efectuată la Fălticeni de Lotul Naţional de juniori II în anii 2009 şi 2010. În perioada 01.10.2010 – 01.10.2012 a fost şi antrenor secund la CNOPJ Iaşi.

Lorena Davidel a obţinut medalia de bronz la Olimpiada Internaţională de Geografie care s-a desfăşurat în luna august la Moscova. Prin medalia obţinută, eleva Colegiului Naţional „Nicu Gane” a contribuit la clasarea României pe locul I, pe naţiuni.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fălticeniul are trei noi Cetăţeni de Onoare.
 Vizualizări articol: 2056 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Fălticeniul are trei noi Cetăţeni de Onoare5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Trandafiri de gheață Îmbină surâsul verii cu o dulce brumă de zahăr... Sunt fursecuri fragede, fine, care arată bine pe orice platou cu prăjiturele diverse și se păstrează gustoase mult timp.Avem nevoie de:250 g untură de porc, o cană smântână cu... Citeşte