Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2015 - Anul XX, nr. 243 (6055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Scăpat de sub supraveghere

Copil cu leziuni grave, după ce s-a tăiat cu toporul

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un copil de trei ani din Vatra Dornei a ajuns sâmbătă dimineaţă în stare gravă la spital după ce, lăsat nesupravegheat, s-a tăiat cu toporul la un picior. Poliţiştii care au făcut cercetări la faţa locului au constatat că accidentul s-a petrecut în timp ce mama băieţelului crăpa lemne pentru foc în curtea casei din Vatra Dornei, fiind însoţită de copilul de trei ani care se juca în preajmă. La un moment dat, mama a intrat în casă cu un braţ de lemne, lăsându-l pe cel mic nesupravegheat pentru câteva momente. Când s-a întors afară, l-a găsit pe cel mic plângând şi plin de sânge, având o plagă tăiată la piciorul drept. Femeia a sunat la 112 şi în scurt timp un echipaj al ambulanţei a sosit să-i dea primul ajutor copilului, după care l-a transportat de urgenţă la spital. Femeia a povestit oamenilor legii că, în lipsa ei, copilul s-a jucat cu toporul rămas afară, lângă lemne, şi l-a scăpat peste picior, tăindu-se. Medicii din Vatra Dornei au stabilit diagnosticul de „plagă tăiată cu fractură deschisă metatarsiene, secţionare tendoane antepicior drept” şi au decis transportarea copilului la Spitalul Judeţean Suceava. Medicii suceveni au decis că e nevoie de o intervenţie chirurgicală, copilul fiind operat şi internat în secţia de chirurgie infantilă a spitalului. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din Vatra Dornei au deschis un dosar de cercetare penală pentru comiterea infracţiunii de vătămare corporală din culpă.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Copil cu leziuni grave, după ce s-a tăiat cu toporul.
 Vizualizări articol: 1945 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Copil cu leziuni grave, după ce s-a tăiat cu toporul1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei