Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2015 - Anul XX, nr. 243 (6055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


Un sucevean celebru ar trebui să-şi facă transplant de bun-simţ

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Iarăşi voi trezi în unii dorinţa de a mă scrie apăsat pe toacă, după ce o să spun că pe Alexandru Arşinel, suceveanul nostru din Dolhasca, nu l-am considerat vreodată vreun actor măreţ. Toată maimuţăreala aia a lui caraghioasă, la care se adaugă vocea falsificată de schimonoseli ţine mai mult de arsenalul unui bufon de rând, decât de acela al unui actor care îşi respectă profesia. Nu în asta constă comicul de bună calitate, nu prin astfel de metode primare se câştigă emoţia spectatorilor. Desigur, la noi, în România, unde exigenţa nu depăşeşte dimensiunile buricului unui gândac de bucătărie, merge şi aşa, cum atâtea altele merg şi-aşa. Dar nu asta este calitatea cerută de exigenţa unui act artistic veritabil.

Deşi nu străluceşte pe scenă şi nici pe marele ecran, Arşinel pare să se învârtă cu mult talent în viaţa privată. O declară episodul rinichiului transplantat acum câţiva ani, fără să stea la rând, ci folosindu-şi doar pilele aduse de notorietatea sa, episod care nu a stârnit valurile de indignare pe care le merita. O declară şi episodul cu sumedenia de spoturi publicitare, în care tot apare pe micul ecran, alături de partenera de exact nivelul lui, Stela Popescu. Te şi întrebi: oare ăstora nu le ajung banii, sau e vorba de o altă boală, care ar necesita un altfel de transplant, eventual un transplant de bun-simţ?

De câteva zile, modul lui Arşinel de-a se învârti i-a adus înscrierea într-un partid politic. Că nu eşti oportunist adevărat până n-o faci şi pe asta. Şi de partea cui? De partea UNPR, de partea puterii, deci. S-a speculat că a făcut-o pentru a-şi păstra funcţia de director al teatrului de revistă Constantin Tănase. Apropo, oare ce-ar fi zis Tănase despre oportunismul său?

Acuşi-acuşi, puterea politică va trece la polul opus. Atunci, nu mă îndoiesc, Arşinel îşi va aminti că toată viaţa a fost un liberal. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Un sucevean celebru ar trebui să-şi facă transplant de bun-simţ.
 Vizualizări articol: 2665 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.2 din 15 voturi
Un sucevean celebru ar trebui să-şi facă transplant de bun-simţ4.2515

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Comentariu trimis de
(19 oct 2015, 11:53:45
din cate se vede, vrei tu sa devii un ziarist "maret" pe seama celebrului actor si al partenerei sale. nu este necesar sa faci tu aprecieri la cariera acestora, publicul si/a spus cuvantul in privinta lor. lasa actorii in pace si daca ai sange in instalatie ocupate de mafia care sufoca acest judet.spor la treaba....
2.   Este usor sa judeci..... trimis de
(20 oct 2015, 22:35:29
Cand nu te afli in fata  ☭ . Cand o vezi pe tanti cu coasa te faci frate si cu Nichiduta numai sa scapi cu viata.Tu, mai Narcise,daca depindea viata ta de asta,nu te foloseai de cunostintele tale numai sa scapi cu viata? Iar despre actorul Arsinel ce sa spun? Cine a auzit de tine mai Narcise si cine nu-l stie pe Arsinel? Nu prea esti mataluta in masura sa-i judeci talentul.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei