Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2015 - Anul XX, nr. 243 (6055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Atac dur

Directorul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, somat de Cătălin Miron să nu mai folosească societatea în interes propriu şi de partid

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Cătălin Miron, candidatul PNL pentru funcţia de primar al municipiului Rădăuţi, şi-a exprimat nemulţumirea că o instituţie care funcţionează pe bani publici a ajuns trambulină pentru un partid politic şi pentru reprezentantul acesteia în zonă. Atacul îl vizează pe Nistor Tătar, directorul SC Servicii Comunale SA, care este acuzat că în loc să se ocupe de rezolvarea problemelor rădăuţenilor este preocupat mai mult de jocuri obscure menite să creeze o adevărată caracatiţă prin care municipiul Rădăuţi să se transforme în propria sa feudă.

„Luând act de <mijloacele şi instrumentele politice> folosite de domnul Tătar Nistor pentru constituirea noului Consiliu Local Rădăuţi îl somez public să renunţe la orice formă de presiune asupra consilierilor locali PNL. Totodată, îl somez public să înceteze orice formă de presiune şi intimidare a funcţionarilor publici din cadrul Primăriei Rădăuţi”, a arătat Cătălin Miron.

Candidatul PNL la Primăria Rădăuţi este de părere că politica nu trebuie amestecată cu activitatea profesională, cu atât mai mult cu cât aceasta se derulează într-o societate care funcţionează din bani publici.

„Îi atrag atenţia domnului Tătar Nistor ca în calitatea sa de angajat al SC Servicii Comunale SA, calitate pentru care este plătit din banii rădăuţenilor, să-şi îndeplinească strict atribuţiunile de serviciu şi să înceteze orice activitate politică în interiorul SC Servicii Comunale SA. Îi mai atrag atenţia domnului Tătar Nistor că SC Servicii Comunale SA nu este proprietatea PSD şi de aceea îi solicit în numele tuturor nepesediştilor să înceteze să mai folosească resursele şi patrimoniul societăţii în interes propriu sau al partidului pe care-l reprezintă. De altfel, consider că domnul Tătar Nistor are obligaţia morală de a-şi înainta demisia de la SC Servicii Comunale SA dacă îşi doreşte să se implice în continuare în viaţa politică. Nu poţi să faci între orele 8.00-9.00 activitate managerială, iar între 9.00-16.00 să te ocupi de politică din resursele şi banii rădăuţenilor”, a menţionat Cătălin Miron.

Acesta nu a dorit să comenteze performanţele economice ale SC Servicii Comunale SA, cel puţin pentru moment, dar crede că nimeni nu poate avea pretenţia că are sub papuc un întreg oraş.

„Ca rădăuţean, nu pot să accept ca un angajat, oriunde şi oricare ar fi el, să se erijeze în stăpân al oraşului, căruia noi ceilalţi trebuie să-i câştigăm bunăvoinţa”, a conchis Cătălin Miron. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Directorul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, somat de Cătălin Miron să nu mai folosească societatea în interes propriu şi de partid.
 Vizualizări articol: 3887 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.50/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.5 din 6 voturi
Directorul SC Servicii Comunale SA Rădăuţi, somat de Cătălin Miron să nu mai folosească societatea în interes propriu şi de partid3.556

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Așea, așea! trimis de
(19 oct 2015, 11:41:57
Întărâtă-i, drace!devil

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei