Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2015 - Anul XX, nr. 243 (6055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Liceenii de la CN „Eudoxiu Hurmuzachi” şi-au ales reprezentanții în Consiliul Școlar

Luni, 19 Octombrie 2015 (15:58:16)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Elevii Colegiului Național „Eudoxiu Hurmuzachi” din Rădăuți și-au desemnat vineri, 16 octombrie, reprezentanții în Consiliul Școlar. În urma unei sesiuni de vot survenite la capătul campaniei electorale, orchestrate după rigorile exercițiului democratic, elevii instituției școlare au decis cine este cel mai potrivit să le reprezinte interesele, să dăruiască vocii lor amploarea cuvenită. Alegerile au reprezentat momentul de bilanț al unui proces laborios care a început, cu o lună în urmă, printr-o succesiune de întruniri la finalul programului școlar. Comisia de validare și concurs, formată din Adriana Kurtoglu, reprezentant al asociației de părinți, Andreea Ciobara, bibliotecar, Valentin Bîzgan și Raluca Mafteian, din partea Consiliului Elevilor, a stabilit, la capătul celor patru ore de numărare a voturilor, câștigătorii. Elevul Paul Chiraș a dobândit funcția de președinte al CȘE de la colegiul rădăuțean, cu 647 de voturi, reușind astfel să-și surclaseze contracandidatul, eleva Paula Ichim, ce a obținut 190 de adeziuni. În ceea ce privește alegerea celor doi vicepreședinți, elevele Iuliana Droniuc și Francesca Cheiner au obținut 510, respectiv 330 de voturi. Contracandidații la aceeași funcție, elevele Andreea Gînga, Alexandra Burgheaua și Iulia Colban, au obținut 322, 216, respectiv 199 de voturi. Paula Crăciun, singurul candidat la funcția de secretar al consiliului, rămas în cursa electorală în urma etapei electronice, a obținut 790 de voturi favorabile.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liceenii de la CN „Eudoxiu Hurmuzachi” şi-au ales reprezentanții în Consiliul Școlar.
 Vizualizări articol: 2164 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Liceenii de la CN „Eudoxiu Hurmuzachi” şi-au ales reprezentanții în Consiliul Școlar0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei