Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 19 oct 2015 - Anul XX, nr. 243 (6055)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Băuţi la volan

Două accidente provocate de şoferi aflaţi în stare de ebrietate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi şoferi aflaţi în stare de ebrietate s-au ales cu dosare penale în urma unor accidente pe care le-au produs la volanul autoturismelor pe care le conduceau, la sfârşitul săptămânii trecute. Sâmbătă dimineaţă, în jurul orei 4, Alexandru Ciobotaru, de 37 de ani, din municipiul Suceava, a efectuat, în timp ce conducea un autoturism BMW pe strada Universităţii din oraş, un viraj la stânga, către bulevardul George Enescu, şi a pierdut controlul asupra direcţiei de deplasare. Acesta a sărit cu maşina peste gardul viu şi a intrat în coliziune cu un alt autoturism parcat, care la rândul său a acroşat două maşini aflate în parcare. Poliţiştii sosiţi la locul accidentului l-au testat pe conducătorul auto cu aparatul etilotest, rezultatul fiind de 0,84 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la spital pentru recoltarea probelor biologice şi stabilirea cu exactitate a alcoolemiei, pe numele său fiind întocmit un dosar penal pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice. În urma accidentului, cel aflat la volan va suporta şi pagubele produse celor trei autoturisme lovite în parcare. Tot sâmbătă, de astă dată în jurul orei 22, agenţii postului de poliţie Dumbrăveni au fost sesizaţi prin 112 despre faptul că un autoturism marca HyundaiAccent a acroşat parapetul de protecţie aflat pe marginea drumului DN 29, care leagă Suceava de Botoşani. La volanul maşinii se afla Octav Midichi, de 52 de ani, din municipiul Botoşani, care, după ce a pierdut controlul volanului şi a lovit cu autoturismul parapetul metalic, a fost proiectat în afara părţii carosabile. Întrucât şoferul maşinii mirosea a alcool, poliţiştii i-au luat pe loc concentraţia de alcool în aerul expirat, aceasta fiind de 0,70 mg/l. El a fost de asemenea condus la spital pentru recoltarea probelor biologice. De asemenea, după ce au verificat în baza de date, poliţiştii au constatat că acesta nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de vehicule. Pe numele său a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunilor de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere” şi „conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului şi a altor substanţe”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Două accidente provocate de şoferi aflaţi în stare de ebrietate.
 Vizualizări articol: 1673 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Două accidente provocate de şoferi aflaţi în stare de ebrietate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei