Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2015 - Anul XX, nr. 242 (6054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Individ periculos

I-a dat cu toporul în cap unei femei, după ce poliţiştii l-au avertizat să nu o mai caute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr în vârstă de 25 de ani, din oraşul Liteni, a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv de Parchetul de pe lângă Tribunalul Suceava pentru două infracţiuni grave, „violare de domiciliu” şi „tentativă de omor”, victima fiind fosta sa prietenă, pe care a lovit-o cu toporul în cap. Ancheta procurorilor reliefează faptul că agresorul a fost căutat cu puţin timp înainte de poliţişti, care i-au pus în vedere să nu o mai ameninţe pe femeie.

Inculpatul, Florin Radu Hurmuzache, domiciliat la Rotunda - Liteni, nu avea antecedente penale. Victima sa, R.M., în vârstă de 31 de ani, a avut în trecut o relaţie cu inculpatul, însă de aproximativ doi ani i-a pus capăt. Hurmuzache nu s-a putut împăca însă cu gândul că relaţia este încheiată astfel că, rezultă din anchetă, i-a propus în mai multe rânduri femeii să întreţină relaţii sexuale cu el. Aşa s-a întâmplat şi în seara zilei de 4 octombrie a.c., când după ce a consumat alcool (conform propriei declaraţii a băut jumătate de litru de tescovină) inculpatul a mers la locuinţa vecină, unde stă femeia, şi i-a propus din nou o partidă de sex. Între cei doi a avut loc un schimb de replici, iar femeia, speriată, a sunat la 112 şi a chemat poliţia.  Individul a plecat acasă, unde a fost găsit de echipajul de poliţie alertat. Poliţiştii i-au pus în vedere să se liniştească şi să nu provoace scandal, după care au plecat.

Inculpatul, rezultă din anchetă, a continuat să bea, iar în jurul orei 23.30, a luat din curtea sa un topor şi a plecat spre casa femeii. A făcut scandal, a chemat-o pe tânără afară, iar apoi a lovit-o cu tăişul toporului în zona frontal-stânga a capului. Tânăra a fugit în locuinţă, unde şi-a bandajat capul, iar apoi a sunat din nou la 112.

Femeia a fost diagnosticată cu o plagă tăiată în regiunea frontală stânga, produsă cu un obiect tăietor-despicător, care a necesitat pentru vindecare 8-9 zile de îngrijiri medicale. Chiar dacă leziunea în sine nu i-a pus femeii viaţa în pericol, procurorul criminalist a ţinut cont de modul în care a acţionat individul: şi-a lovit victima cu un topor, într-o zonă vitală, fapt care i-a pus în real pericol viaţa. În aceste condiţii fapta a fost încadrată la tentativă de la infracţiunea de omor. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului I-a dat cu toporul în cap unei femei, după ce poliţiştii l-au avertizat să nu o mai caute.
 Vizualizări articol: 2948 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
I-a dat cu toporul în cap unei femei, după ce poliţiştii l-au avertizat să nu o mai caute3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei