Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2015 - Anul XX, nr. 242 (6054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Tragedii

Doi bărbaţi au murit în urma unor grave accidente la locul de muncă

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un tânăr de 29 de ani din Adâncata a murit în spital ieri dimineaţă, după ce a suferit un accident de muncă. Constantin Mihalcea, de 29 de ani, din Adâncata, s-a accidentat grav joi după-amiază în timp ce se afla la serviciu, la o societate comercială unde era angajat ca muncitor necalificat. Accidentul s-a petrecut în hala unui punct de lucru al unei firme din municipiul Suceava care confecţionează tâmplărie cu termopan. Tânărul îndepărta cu un cutter siliconul dintre feţele de sticlă ale unui geam termopan, când, la un moment dat, a făcut o mişcare greşită, lama ascuţită a cutterului lovindu-l în zona inghinală. Întrucât  avea pierderi masive de sânge, a fost solicitată intervenţia unui echipaj SMURD, care a găsit victima în stop cardiorespirator. După ce a fost resuscitat, tânărul a fost transportat de urgenţă la spitalul judeţean, unde a fost internat cu diagnosticul de „plagă înjunghiată trigonul Scarpa stâng cu interesare vasculară, şoc hemoragic, stop cardiorespirator resuscitat”. Având în vedere starea foarte gravă a pacientului, medicii au hotărât să îl ducă în sala de operaţie, unde chirurgii au încercat o reconstrucţie vasculară. Din păcate, starea tânărului s-a înrăutăţit, el murind în cursul dimineţii de ieri. Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale, care au făcut cercetări la locul producerii accidentului, au întocmit un dosar penal, sub aspectul comiterii infracţiunilor de neluarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, nerespectarea măsurilor de securitate şi sănătate în muncă, precum şi vătămare corporală din culpă. Despre accident a fost înştiinţat şi Inspectoratul Teritorial de Muncă Suceava, care a deschis o anchetă legată de respectarea normelor de protecţia muncii la societatea unde era angajat tânărul.

 De un sfârşit tragic a avut parte şi un bărbat de 45 de ani din comuna bistriţeană Rodna, aflat la muncă în comuna Cârlibaba din judeţul Suceava. Accidentul s-a produs joi seară, pe drumul forestier Măgura, unde trei bărbaţi încărcau lemn într-o autospecială dotată cu graifer de încărcare. Unul dintre bărbaţi fasona lemnul, pregătindu-l pentru încărcare, un altul se afla la comanda încărcătorului, cu ajutorul căruia ridica buştenii de răşinoase în remorcă, iar al treilea, Vasile Ernst, de 45 de ani, ajuta la încărcat. Primii doi declară că la un moment dat l-au văzut pe Vasile Ernst lângă maşină, încercând să mute un buştean, după care l-au zărit căzut pe spate, la pământ. Cei doi au fost şi cei care au încercat să-i acorde primul ajutor victimei, iar unul dintre ei a sunat la 112 după ajutor. Un echipaj al ambulanţei sosit la faţa locului a constatat decesul bărbatului de 45 de ani, cel mai probabil în urma unei lovituri în zona capului. Poliţiştii i-au audiat pe cei doi martori şi au deschis un dosar penal prin care încearcă să lămurească modul exact în care a avut loc accidentul şi cine se face vinovat de moartea bărbatului.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Doi bărbaţi au murit în urma unor grave accidente la locul de muncă.
 Vizualizări articol: 4758 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Doi bărbaţi au murit în urma unor grave accidente la locul de muncă0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei