Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2015 - Anul XX, nr. 242 (6054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9758 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6712 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Îndemn

Cătălin Nechifor a transmis noii conduceri a Primăriei Rădăuţi să lucreze în echipă şi să lase orgoliile deoparte

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, a transmis noii conduceri a Primăriei Rădăuţi să lucreze în echipă şi să lase orgoliile deoparte. La o zi după constituirea noului Consiliu Local al acestui municipiu şi alegerea viceprimarului care va avea atribuţii de primar, Bogdan Loghin, Cătălin Nechifor a mers la Primăria Rădăuţi pentru a se întâlni cu noua conducere a instituţiei şi noii consilieri locali. „Timp de şase luni municipiul Rădăuţi nu a avut nici primar, nici secretar, nici Consiliu Local. De joi, municipiul are toate aceste probleme rezolvate, inclusiv plata ajutoarelor de încălzire, acoperirea cheltuielilor curente la spital, dar şi plata salariilor pentru profesori şi angajaţi”, a declarat Nechifor. Prezent la Rădăuţi, Cătălin Nechifor a înmânat 95 de certificate de urbanism şi autorizaţii de construire direct persoanelor care au solicitat aceste documente pe parcursul ultimelor luni.

De asemenea, în cadrul întâlnirii cu cei din noua conducere a primăriei, Cătălin Nechifor le-a sugerat să lucreze în echipă, să lase orgoliile deoparte şi să vadă exact care sunt lucrările prioritare pentru municipiu, iar pentru acestea să rectifice bugetul local, pentru că banii de care dispune primăria sunt suficienţi pentru realizarea lor.

„Le-am spus categoric că nu au timp să greşească. Au 7 luni în care să demonstreze că la Rădăuţi se poate face altfel decât cum a fost în trecut. Sper să reuşească şi o să-i ajut cât pot de mult. Ar fi păcat un nou eşec, pentru că asta va determina ca şi cei 10-20% care mai au încredere în clasa politică să îşi piardă speranţa că cineva poate să facă ceva şi pentru ei”, a mai declarat preşedintele CJ Suceava.

Reamintim că noul Consiliu Local Rădăuţi are 12 membri, câte cinci de la PSD şi PNL şi câte unul de la PP-DD şi UNPR. Liberalii i-au trimis în Consiliul Local pe Daniel Florin Apetrei, Mihai Boiciuc, Toader Vasile Ciobîcă, Alexandru Deneş şi Radu Valică, social-democraţii pe Adi Gheorghiţă Jecalo, Bogdan Loghin, Andrei Mandiuc, Maria Mehedin şi Angelica Lenuţa Mocrei, PP-DD pe Viorel Moloce, iar UNPR pe Bogdan Adrian Nicolau.În funcţia de viceprimar a fost ales social-democratul Bogdan Loghin, el urmând să preia atribuţiile de primar. Mai multeactivităţi ale Primăriei Rădăuţi au fost blocate din luna martie a acestui an, având în vedere că vechiul Consiliu Local a fost dizolvat, iar primarul Aurel Olărean a fost suspendat din funcţie.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cătălin Nechifor a transmis noii conduceri a Primăriei Rădăuţi să lucreze în echipă şi să lase orgoliile deoparte.
 Vizualizări articol: 1847 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Cătălin Nechifor a transmis noii conduceri a Primăriei Rădăuţi să lucreze în echipă şi să lase orgoliile deoparte0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei