Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 17 oct 2015 - Anul XX, nr. 242 (6054)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Balul Bobocilor 2015

Elevii Colegiului “Mihai Eminescu” s-au înrolat în armată şi şi-au ales cei mai frumoşi recruţi

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Seara de joi a fost una specială pentru elevii Colegiului Naţional „Mihai Eminescu” Suceava, aceştia alegându-şi cei mai frumoşi boboci în cadrul unui spectacol găzduit de Casa de Cultură a Sindicatelor, un show condimentat de momente artistice, pantomime, dansuri şi folclor.

Tema spectacolului din acest an a fost „The Army”, armata de elevi ai colegiului sucevean făcând însă apel la pace, la umanitate şi înţelegere, într-o Europă în care goarna militară sună adunarea.

În misiunea lor de a salva oamenii paşnici de la suferinţă, mizerie, foame şi tiranie, organizatorii au pornit în căutarea perechii celei mai vrednice şi bine instruite pentru a conduce trupele speciale, lupta pentru râvnitele distincţii de Miss şi Mister purtându-se cu graţie, dar şi îndârjire, între 10 perechi de recruţi aleşi pe sprânceană.  

Organizatorii au coborât milităria din pod şi i-au supus pe cei mai proaspeţi dintre liceeni mai multor probe menite să le testeze acestora creativitatea, perspicacitatea, dar şi eleganţa. Totul s-a desfăşurat într-undecor milităresc, cu frunze de camuflaj, corturi kaki, frânghii şi mitraliere, din recuzita comandamentului făcând parte şi un ATV.

Demersul artistic pregătit în cinstea bobocilor din acest an a fost unul bogat, însă nu s-a ridicat la înălţimea spectacolelor din anii trecuţi, cu toate că spectatorii au apreciat momentele pregătite de organizatori.

 

Prima misiune – proba de prezentare

Cu forţe proaspete, bobocii şi-au făcut intrarea în scenă îmbrăcaţi în haine militare, în uralele colegilor lor din sală, iar după prezentarea lor, în pas cadenţat, ca pe câmpul de instrucţie, au părăsit unitatea. Înainte de a fi chemaţi din nou la apel, tinerii recruţi au avut ca primă misiune îndeplinirea probei de prezentare, aceştia încercând să se pună cât mai bine în valoare, desemnându-şi calităţi, hobby-uri, planuri de viitor sau devize după care se ghidează.

Primele care au spart gheaţa şi s-au prezentat în faţa sutelor de spectatori pentru a susţine un moment artistic au fost elevele clasei a XI-a B, care au prezentat un număr de dans, urmate de Florin Lupaşu, acesta interpretând o piesă hip-hop, şi Anamaria Pasat şi Mihnea Simion, care au dat tonul distracţiei cu piesa „Ziua vrăjitoarelor ” aparţinând formaţiei Cargo.

Folclorul a ocupat un loc important în cadrul spectacolului de joi seară, Vasile Cazac, Cătălina Baltaru, Alexandra Grigorean şi Bianca Perijoc dând glas cu pricepere cântecelor populare bucovinene, prestaţia lor animând întreaga sală.

 

Apel pentru proba de aptitudini

Prezentatorii i-austrigat la apel pe cei 20 de tineri recruţi pentru proba de aptitudini, elevii alegândfie să danseze, fie să interpreteze melodii sau să fie protagoniştii unor parodii. Remarcabile au fost trucul cu cărţi al concurentului Mirel Ichim, număr de magie surprinzător şi emoţionant deopotrivă, dansul energic al perechii cu numărul 1 – Andrei Lăzărean şi Daria Zetu, precum şi momentul de dans al concurentelor Bianca Doroftei şi Bianca Filimon. La polul opus s-au situat câteva parodii stângace, lipsite de consistenţă şi haz, care nu s-au ridicat la înălţimea momentelor spectaculoase pe care Colegiul „Mihai Eminescu” le-a adus în faţa auditoriului la ediţiile din anii trecuţi.

După demonstraţia de talente, suita de momente pregătite de organizatori a fost reluată de Consuela Roman, care a interpretat piesa celor de la Queen – „The Show Must Go On”, şi de dansul fetelor din clasa a XI-a G, care au atras atenţia prin mișcări captivante şi pline de antren.

Dialogul dintre un soţ lipsit parţial de simţul auzului şi o soţie neînduplecată şi ursuză a stârnit hohote de râs sănătos în rândul spectatorilor, protagoniştii scenetei de umor fiind Cosmina Hriţuc şi Florin Lupaşcu.

Colegii lorBogdan Timofte şi Bogdan Galan au făcut o demonstraţie grozavă de beat box, uimind prin talentul şi uşurinţa lor de a imita fidel sunetele diverselor instrumente muzicale.

Pentru proba de seară, cei 20 de boboci au lăsat de-o parte bocancii grei, pantalonii de camuflaj, jachetele şi vestele militare kaki, tinerii putând fi admiraţi în ţinute elegante de seară - fetele în rochii lungi şi vaporoase, din dantelă fină, în culori vii, iar băieţii în costume de culori închise, asortate cu papion sau cravată.

Au pus punct spectacolului Dana Lazăr, care s-a remarcat printr-un timbru vocal deosebit, şi Roman Şerban, acesta din urmă interpretând o piesă în cinstea Colegiului „Mihai Eminescu”.

 

Miss şi Mister Boboc 2015 - Bianca Filimon şi Andrei Lăzărean

Toţi aspiranţii la titlurile de Miss şi Mister au fost înregimentaţi, însă doar doi dintre ei au revendicat cele două titluri pentru care s-au confruntat pe parcursul spectacolului.

Miss şi Mister Boboc 2015 de la Colegiul Naţional „Mihai Eminescu” au fost desemnaţi Andrei Lăzărean şi Bianca Filimon.

A doua treaptă a podiumului a fost ocupată de Mirel Ichim şi Anca Cibereac, iar Sebastian Popa şi Andra Iulia Scutariu au obţinut locul al treilea.

 

Lidia Buble a fost înrolată în armată

Lidia Buble a fost invitată să anime atmosfera din garnizoana elevilor, artista fiind însoţită pe toată durata recitalului ei de două senzuale dansatoare.

Tânăra artistă de 22 de ani s-a remarcat pe piaţa muzicii româneşti cu piesele „Le-am spus şi fetelor”, „Inima nu ştie”, „Simţim la fel”, melodii care s-au dovedit a fi şi pe placul tinerilor suceveni. Liceenii i-au fredonat refrenele, iar cele mai de succes melodii ale cântăreţei i-au ridicat pe spectatori în picioare. 

Aflată încă la începutul carierei, cu un portofoliu muzical destul de subţire, Lidia Buble şi-a completat repertoriul cu piese ale altor artişti: Akcent – „Ţi-am promis”, Maxim – „Sărutări criminale”, Andra – „Lucru mare-i omenia”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Elevii Colegiului “Mihai Eminescu” s-au înrolat în armată şi şi-au ales cei mai frumoşi recruţi.
 Vizualizări articol: 7089 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.33/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.3 din 3 voturi
Elevii Colegiului “Mihai Eminescu” s-au înrolat în armată şi şi-au ales cei mai frumoşi recruţi1.353

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ştiri video

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei