Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2015 - Anul XX, nr. 238 (6050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pagubă din toate părţile

Tinerii cărora li s-a dat foc la casă în noaptea nunţii, lăsaţi de hoţi fără 7 tone de varză

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viaţa îi pune la grea încercare pe doi tineri proaspăt căsătoriţi din oraşul Milişăuţi, care par să se afle sub zodia ghinionului. După ce la finele lunii august a acestui an casa tinerilor a fost incendiată în timp ce aceştia petreceau la propria nuntă, zilele trecute hoţii au lăsat dezastru în urmă pe terenul pe care aceştia aveau cultivată varză.

Hoţii au furat în jur de 7 tone de varză de pe terenul familiei Calenciuc şi nu se ştie dacă păgubiţii vor mai recupera vreo căpăţână din varza furată.

 

Încă nici un vinovat în cazul incendiului din noaptea nunţi

Adrian Calenciuc, în vârstă de 31 de ani, s-a căsătorit pe 23 august cu Iuliana, o tânără de 20 de ani. În noaptea de 23 august, în timp ce tinerii se aflau la localul din Rădăuţi unde se desfăşura nunta lor, un puternic incendiu a izbucnit la o anexă din spatele casei acestora, locuinţă nouă care abia fusese mobilată. Incendiul a distrus etajul casei şi mare parte din bunurile din interior. Din ancheta demarată de pompieri s-a stabilit că focul a fost provocat intenţionat. În timp ce tinerii şi rudele acestora se aflau la nuntă, o persoană necunoscută a aruncat lichid inflamabil pe clădirea şurii din spatele casei, provocând un puternic incendiu, care s-a extins şi la casă. Din păcate, autorul faptei nu a fost încă identificat de poliţie. Anchetatorii au recuperat mai multe fragmente dintr-un recipient găsit în zona focarului, care au fost trimise la o expertiză criminalistică, însă cert este că autorul nu este încă pus sub acuzare. Tinerii au o serie de bănuieli faţă de un localnic, însă fără probe nu pot face nimic.

 

Hoţii au lăsat prăpăd în urmă pe terenul cultivat cu varză

Săptămâna trecută, în noaptea de joi spre vineri, de pe terenul familiei Calenciuc hoţii au tăiat şi apoi au cărat cu atelaje hipo o mare cantitate de varză. 

„Aveam în jur de 7 tone de varză. Mare parte a fost furată, iar restul distrusă. Tot terenul este distrus, cred că au fost la furat cu 6-7 faetoane”, a relatat tânărul. Două furturi de acest gen au fost sesizate poliţiei în acea noapte, iar Inspectoratul de Poliţie Judeţean Suceava a anunţat că în urma anchetei au fost indentificaţi doi indivizi care au furat în jur de 10 tone de varză. Suspecţii de furt sunt Florin Ciorcan, în vârstă de 44 de ani, din Dorneşti, şi Florinel Vasile Pleşu, în vârstă de 27 de ani, din Frătăuţii Noi. Sâmbătă, Adrian Calenciuc a fost chemat la poliţie pentru a-şi recupera varza furată.

 

Ghinion până la capăt: varza recuperată de poliţişti nu este a familiei Calenciuc

Din păcate, din nou ghinionul nu i-a ocolit pe cei doi tineri.

“Varza recuperată de poliţie nu este a mea, e furată de la altcineva. Eu aveam varză de iarnă, care este mai scumpă. Cred că pe a mea au apucat să o vândă”, şi-a spus năduful tânărul, care s-a întors acasă fără nici o varză recuperată. În condiţiile în care un kilogram de varză se vinde cu 1-1,5 lei, iar în iarnă preţul ar putea creşte până la 2 lei, un calcul simplu arată că prejudiciul este important, de peste 10.000 de lei. Practic, din munca de luni de zile a familiei Calenciuc ar putea să nu se aleagă nimic. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Tinerii cărora li s-a dat foc la casă în noaptea nunţii, lăsaţi de hoţi fără 7 tone de varză.
 Vizualizări articol: 4345 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 4 voturi
Tinerii cărora li s-a dat foc la casă în noaptea nunţii, lăsaţi de hoţi fără 7 tone de varză4.054

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei