Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 13 oct 2015 - Anul XX, nr. 238 (6050)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Roţi blocate

Trenuri cu până la 6 ore întârziere şi rute feroviare închise circulaţiei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Timp de 24 de ore circulaţia feroviară în judeţul Suceava a fost dată pur şi simplu peste cap. Unele trenuri au sosit sau au plecat cu 5-6 ore de întârziere, în timp ce ruta Suceava - Cacica a fost închisă temporar. Ultimul tren care a plecat spre Cacica duminică după-amiază a rămas blocat la Todireşti şi a revenit în Suceava abia după miezul nopţii, în jurul orei 1.45. Din cauza faptului că linia de înaltă tensiune nu era alimentată, circulaţia trenurilor spre şi dinspre Cacica a fost oprită total. S-a reluat abia ieri după-amiază, când defecţiunile au fost remediate şi s-a putut circula din nou în condiţii normale.

Şi spre Ardeal s-a circulat cu mare dificultate. Recordul de întârziere s-a înregistrat în cazul trenului 1834 Timişoara – Iaşi, care din cauza problemelor înregistrate în zona Lunca Ilvei a ajuns la Suceava cu 6 ore mai târziu faţă de ora programată, adică la ora 2.30 în loc de 20.24. Din aceleaşi motive, trenul 12.837 Iaşi – Timişoara a staţionat în Gara Suceava timp de 4 ore, iar pe parcurs întârzierea a crescut la 6 ore.

Vremea nefavorabilă a afectat şi circulaţia trenului 1654 Vatra Dornei – Bucureşti. Acesta trebuia să plece din Suceava în noaptea de duminică spre luni, la ora 0.17, dar a plecat abia spre dimineaţă, la ora 5.05, întârzierea datorându-se unor arbori căzuţi pe calea ferată în zona Mestecăniş.

Circulaţia trenurilor spre şi dinspre Ardeal părea revenită la normal ieri, dar spre seară a apărut un nou incident. Din cauza unor arbori care au căzut pe calea ferată în zona Iacobeni, trenul interregio Timişoara - Iaşi a rămas blocat, întârzierea sa urmând să fie stabilită în funcţie de repeziciunea cu care echipele de intervenţie ale CFR eliberau zona afectată. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trenuri cu până la 6 ore întârziere şi rute feroviare închise circulaţiei.
 Vizualizări articol: 1332 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trenuri cu până la 6 ore întârziere şi rute feroviare închise circulaţiei0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei