Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2015 - Anul XX, nr. 201 (6013)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Inaugurare

Cea mai nouă farmacie Sensiblu din Suceava s-a deschis în Shopping City

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii au la dispoziţie consiliere de specialitate şi promoţii speciale în cea mai nouă farmacie Sensiblu din Suceava, deschisă recent în complexul comercial Shopping City. Sensiblu răsplăteşte cu un cadou marca Herbosophy primii 200 de clienţi care fac cumpărături non-pharma de minim 40 de lei. Situată în incinta Shopping City Suceava, lângă Baumax, farmacia Sensiblu oferă o gamă largă de produse farmaceutice (cu şi fără prescripţie medicală), parafarmaceutice, suplimente alimentare, produse de îngrijire, precum şi produse dedicate mamei şi copilului. Din oferta Sensiblu fac parte branduri renumite de îngrijire precum Apivita, L’Érbolario, -417, Biosilk, Batiste, Splat, Chapter, IWhite, alături de brandurile proprii Sensiblu Herbosophy, Oxyance, Imacul’éau şi Dermalin.

Mai mult decât o farmacie, la Sensiblu găsiţi personal prietenos şi bine pregătit, care vă oferă consiliere de specialitate, astfel încât să beneficiaţi de cele mai bune soluţii pentru sănătate şi frumuseţe. Noua unitate Sensiblu este deschisă de luni până sâmbătă, de la ora 9.00 la ora 21.00, iar duminica, de la ora 9.00 la ora 20.00. În Suceava, farmaciştii Sensiblu vă stau la dispoziţie în şase farmacii, situate pe strada Humorului, Ana Ipătescu, Nicolae Bălcescu, Universităţii, la Piaţa Mare şi în centrul comercial Shopping City Suceava (strada Calea Unirii, nr. 27B). Pentru a fi la curent cu sfaturile de sănătate şi cele mai recente promoţii, accesaţi site-ul www.sensiblu.com şi urmăriţi pagina www.facebook.com/Sensiblu

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cea mai nouă farmacie Sensiblu din Suceava s-a deschis în Shopping City.
 Vizualizări articol: 1790 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Cea mai nouă farmacie Sensiblu din Suceava s-a deschis în Shopping City1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei