Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 31 aug 2015 - Anul XX, nr. 201 (6013)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   26 imagini |   ø fişiere video

Întâlnire

Demonstraţie de forţă a PNL Suceava în faţa unei săli arhipline de membri şi susţinători

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii au făcut o adevărată demonstraţie de forţă la întâlnirea de ieri cu membrii şi simpatizanţii care s-a derulat în incinta Casei de Cultură din Suceava. În prezenţa celor doi copreşedinţi, Alina Gorghiu şi Vasile Blaga, dar şi a altor membri marcanţi din fruntea PNL, respectiv Cătălin Predoiu, Andreea Paul, Mihai Voicu, Cezar Preda sau Anca Boagiu, dar şi a parlamentarilor liberali de Suceava Alexandru Băişanu, Steliana Miron, Sanda-Maria Ardeleanu, s-a dat startul luptei pentru câştigarea alegerilor locale şi generale din 2016. Organizatorul acţiunii, deputatul Ioan Balan, l-a avut mereu alături pe Gheorghe Flutur, copreşedintele Organizaţiei Judeţene a PNL Suceava dovedindu-se un adevărat one-man show.

Pe parcursul celor două ore cât a durat întâlnirea liberalilor s-au ţinut discursuri mobilizatoare, au fost criticaţi Victor Ponta şi guvernul condus de acesta şi s-a spus răspicat că PSD trebuie să plece din fruntea ţării, deoarece a dus ţara „în întuneric”.

 

Alina Gorghiu: „Plec de la premisa că la Suceava liberalii vor fi fruntea”

Pentru că avea treburi urgente la Bucureşti, Alina Gorghiu a fost invitată să ia cuvântul chiar în deschidere. Aceasta a lăudat Bucovina şi oamenii de aici, iar apoi a trecut la aspectele politice.

„Avem obligaţi să-i dăm la o parte cât mai repede pe Victor Ponta şi PSD. Ştiu că la Suceava acest lucru s-a înţeles, rămâne să se înţeleagă acest lucru peste tot în ţară.

Trebuie să facem selecţia aşa cum trebuie la alegerile locale. Am avut întâlnirea cu primarii din judeţul Suceava, şi aşa o echipă de oameni competenţi şi dedicaţi partidului rar mi-a fost dat să văd. Găsiţi-vă candidaţi şi pentru localităţile unde nu avem şansa întâi, daţi-vă şansa unui guvern local liberal, a unei administraţii judeţene liberale. Dacă aici sunteţi oameni aşa de ispravă puteţi să vă mutaţi şi în judeţele din jur şi să daţi o mână de ajutor. Sunteţi prima filială din ţară căreia îi cer să exporte exemplul de bune practici. Ajutaţi-i pe oamenii din judeţele limitrofe să câştige şi ei alegerile, pentru că plec de la premisa că la Suceava liberalii vor fi fruntea”, a arătat Gorghiu.

 

Blaga: „Suceava va avea ministru liberal, dar şi secretari de stat”

Dacă Alina Gorghiu a vorbit prima, cortina a fost trasă de celălalt copreşedinte al PNL, Vasile Blaga. Acesta şi-a început discursul cu mulţumiri aduse lui Ioan Balan, „un om care mi-a fost alături în momentele grele din partid, un om care nu vinde şi nu trădează”. Blaga le-a mulţumit şi celor 50 de primari din PNL care nu s-au lăsat şantajaţi de Victor Ponta şi Liviu Dragnea şi au rămas verticali, preferând să rămână în partid.

O problemă pe care liderul liberal a ridicat-o a fost aceea că în localităţile unde există primari din PNL trebuie să dispară sistemul bazat pe doi copreşedinţi.

„De ce avem copreşedinţi în localităţile unde avem primari în funcţie? E bine să avem copreşedinte care să-i bage sula în coastă primarului sau e mai bine să-l lăsăm pe primar să-şi facă echipa, să câştige alegerile şi să aducă voturi şi pentru CJ, şi pentru alegerile generale. De mâine faceţi-i pe toţi primarii în funcţie preşedinţi unici ai organizaţiilor locale. Sunt 64 de localităţi din Suceava unde PNL nu are primar şi acolo trebuie să-i găsim pe cei mai buni. La judeţ îl avem pe Flutur şi e absolut obligatoriu să recâştigăm alegerile aici, trebuie să câştigăm cu bărbaţi adevăraţi, care nu mint şi care nu trădează, aşa că mare grijă cum ne desemnăm candidaţii. Sunt convins că rezultatele pe care le va avea Suceava la alegeri vor aduce şi un membru al Guvernului. Suceava va avea ministru liberal, dar şi secretari de stat, pentru că aţi meritat şi am mare încredere în voi”, a conchis Vasile Blaga.

 

„Când vii şef la Consiliul Judeţean?”, întrebarea care i se adresează cel mai des lui Gheorghe Flutur

După ce în urmă cu câteva zile a anunţat că va candida pentru un nou mandat de preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava, Gheorghe Flutur şi-a reiterat această decizie.

„Da, sunt foarte hotărât, şi ştiu şi aşteptările oamenilor să mă implic pentru a conduce judeţul Suceava, şi asta dacă electoratul va dori. Ştiu să-mi asum răspunderea, am făcut-o de fiecare dată. Sunt conştient că nu e uşor şi în momente grele trebuie să te implici. Acest <DA> are o semnificaţie aparte pentru că aşteptările oamenilor sunt foarte mari, iar suceveni cu care m-am întâlnit m-au întrebat <Când vii?>. Votul indirect pentru preşedinte schimbă un pic lucrurile, şi de aceea cred că pilonii principali trebuie să fie primarii, iar viitorul şef al CJ Suceava să fie coordonatorul. Dacă vreţi să câştigăm, trebuie să le cerem sucevenilor primari. Avem 50 de primari şi vom merge cu ei înainte cu toată forţa”, a spus Gheorghe Flutur.

Liderul sucevean liberal i-a criticat pe guvernanţi că au scos nord-estul României de pe harta autostrăzilor şi a drumurilor rapide.

„Noi trebuie să cerem la Bucureşti să modificăm masterplanul, să avem priorităţi şi pe această zonă. Invitaţia mea către primari şi candidaţi este aceea de a lua raniţa în spate şi să plecăm după investitori, pentru că asta lipseşte judeţului şi din acest motiv avem şomaj şi oameni plecaţi la muncă în străinătate. Trebuie să mergem la muncă, în teritoriu, în perioada următoare, iar eu voi fi primul care o va face. Vă rog căutaţi cei mai buni oameni acolo unde nu avem primar. Fac apel la unitatea PNL şi vă promit că voi fi garantul unităţii partidului”, a mai menţionat Flutur.

 

Balan le-a cerut liberalilor suceveni unitate şi mobilizare maximă pentru câştigarea alegerilor locale din 2016

Peşedintele organizaţiei municipale Suceava a PNL, deputatul Ioan Balan, cunoscut ca un redutabil organizator, le-a cerut activiştilor liberali din judeţ unitate şi mobilizare maximă pentru câştigarea alegerilor locale de anul viitor. „Dreapta unită pe care o clamează unii, pe care o clamăm toţi, nu se poate realiza altfel decât dacă o faceţi fiecare în localitatea dumneavoastră. Atât de uniţi vom fi cât de mult vom dori fiecare dintre noi. Nu ne uneşte nimeni, nu ne poate uni nici Bucureştiul, nici Bruxellesul. Responsabilitatea e a fiecăruia dintre noi”, le-a spus Balan celor din sală. El le-a transmis activiştilor ca în teritoriu să aibă un mesaj clar către electorat în care să arate că PNL este un partid de dreapta, un partid care este alături de oameni, de întreprinzătorii mari şi mici. Balan a ţinut să amintească faptul că mari proiecte ale liberalilor au plecat chiar de la Suceava.

„Amintiţi-vă toţi că ne-am văzut aici, pe această scenă, cu ceva timp în urmă, în proiectul Predoiu. Uitaţi-vă că proiectul Predoiu început aici la Suceava merge înainte şi este candidatul nostru pentru funcţia de prim-ministru. Dar am avut aici cel mai important proiect al României, şi anume proiectul Klaus Iohannis”, a spus liderul liberal.

Ioan Balan le-a cerut membrilor de partid să explice electoratului despre realizările fostului preşedinte al Consiliului Judeţean, Gheorghe Flutur, şi să arate că sub actuala administraţie PSD judeţul s-a blocat. ”Aici la Suceava avem un exerciţiu extraordinar, şi anume o comparaţie a mandatului preşedintelui Gheorghe Flutur 2008-2012 cu ceea ce se întâmplă din 2012 încoace, mai bine zis cu ceea ce nu se întâmplă. Un judeţ total blocat în care nu se mişcă nimic şi în care, din când în când, mai merge unul pe la Cetate, să vadă ce a mai făcut Flutur la proiectul lui, mai merge pe la aeroport, să vadă munca preşedintelui Flutur, de ce nu şi a ministrului Anca Boagiu”, a spus Balan.

 

Mulţumiri speciale Ancăi Boagiu pentru sprijinul dat judeţului Suceava în vederea modernizării aeroportului

Ioan Balan a ţinut să-i mulţumească într-un mod inedit fostului ministru al Transporturilor Anca Boagiu pentru sprijinul dat judeţului Suceava în vederea modernizării aeroportului. El a rugat audienţa să se ridice în picioare şi să o aplaude pe Anca Boagiu.

„În 2008 am candidat pentru un post de deputat într-un colegiu în care avem şi Aeroportul Suceava. Una din promisiunile pe care le făceam atunci, sfătuindu-mă de altfel şi cu preşedintele Flutur, a fost cea de demarare a lucrărilor la Aeroportul Suceava, un proiect nou. A venit atunci la Suceava ministrul Transporturilor, noi l-am chemat într-o şedinţă publică să ne bucurăm cum ne luminează el. Şi ne-a luminat când ne-a spus că nu se poate de ne-a luat prin surprindere pe toţi că nu mai ştiam ce să zicem. A fost cea mai tristă zi din viaţa mea ca om politic. Tristeţea nu a durat mult, că lucrurile s-au schimbat şi a venit ministrul Anca Boagiu. Deşi se declarase Aeroportul Suceava proiect închis, prin discuţiile pe care le-am avut la Bucureşti cu Vasile Blaga, cu ministrul Anca Boagiu, cu preşedintele Flutur, astăzi, la Suceava, avem unul din cele mai moderne aeroporturi din ţară. Am văzut colegi de-ai noştri invitând pe unii mai mici, mai mari pesedişti să vină să ne explice ce mult se lucrează la aeroport. Oameni buni, ne ştim cu toţii. Nu poţi să vii la masă cu noi să ne spui poveşti de dimineaţă până seară şi apoi să fii cu PSD”, a spus Ioan Balan.

 

Pronostic Cezar Preda: „Gheorghe Flutur va ajunge din nou preşedinte al CJ Suceava”

Un liberal cu vechi state de plată în partid, Cezar Preda, s-a încumetat la un pronostic politic cu nouă luni înainte de alegerile locale de anul viitor. „În 2007, de la acest microfon am spus: Gheorghe Flutur, tu vei fi viitorul preşedinte al Consiliului Judeţean Suceava şi Flutur şi-a făcut treaba. Oamenii din Bucovina nu numai că-l regretă, dar chiar şi-l doresc înapoi. Când venea lumina din Ţara Sfântă îl avea protagonist pe Gheorghe Flutur. El a adus lumina în Bucovina, PSD nu are nici un interes să aducă lumina undeva, el se descurcă foarte bine în întuneric. Multă lume nici nu ştie că Gheorghe Flutur nu mai este preşedinte al CJ Suceava, şi sunt convins că până ce se vor dezmetici Gheorghe Flutur va fi din nou preşedinte al CJ Suceava”, a spus Cezar Preda.

Ca şi alţi vorbitori, acesta a susţinut că la Suceava există una dintre cele mai puternice organizaţii PNL din ţară, în timp ce fostul ministru Mihai Voicu a amintit că cheia câştigării alegerilor generale este cine se impune în judeţele Suceava, Constanţa şi Prahova.

 

Predoiu: „Bătăliile voastre de la Suceava vor fi şi bătăliile mele”

Prezentat drept viitorul prim-ministru, Cătălin Predoiu a catalogat organizaţia PNL Suceava drept „una dintre cele mai bune din toată politica românească”.

Predoiu şi-a arătat disponibilitatea de a colabora şi a-şi aduce sprijinul pentru ca lupta politică de la Suceava să fie tranşantă de PNL.

„Bătăliile voastre vor fi şi bătăliile mele şi voi fi prezent în campanie alături de candidaţii de aici şi sunt convins că în sală sunt şi viitorul preşedinte al CJ Suceava, şi viitorul primar al municipiului Suceava. Suntem o forţă latentă formidabilă, dar trebuie să inovăm permanent, să adăugăm o comunicare la nivelul cerinţelor de astăzi. Trebuie să facem campanie la firul ierbii chiar înainte de a începe campania electorală”, a fost mesajul lui Cătălin Predoiu.

 

Poveste despre un primar trădător şi un om care nu se ţine de cuvânt

Pe parcursul celor două ore cât a durat întâlnirea, s-au făcut mai multe referiri, direct sau indirect, la primarul „trădător” Ion Lungu. Primul care i-a bătut obrazul edilului municipiului Suceava a fost Cezar Preda. „Am crezut că atunci când dau mâna cu un om acesta se ţine de cuvânt. Alaltăieri m-am întâlnit cu primarul Sucevei, Ion Lungu, şi a dat mâna cu mine şi mi-a spus că este devotat proiectului Flutur-Balan-Băişanu, dar astăzi nu-l văd aici în sală”, a arătat Preda.

Ion Lungu nu a fost uitat nici de către deputatul Ioan Balan. Deşi nu i-a rostit numele, Balan a povestit un episod cu un primar liberal care a trădat partidul la alegerile prezidenţiale de anul trecut, sperând că astfel de situaţii să nu mai apară pe viitor.

„Un primar de-al nostru, susţinut de noi şi ajuns în funcţie cu munca fiecăruia dintre noi, şi poate şi a mea în mod special, în campania electorală a preşedintelui Klaus Iohannis nu numai că a dat din coadă, cum se spune pe la noi pe aici, dar a înţeles că trebuie să facă dovezi de slugărnicie faţă de PSD necerute de altfel de social-democraţi. Am să vă spun ce mi-a spus un mare preot din Suceava la care s-a dus respectivul primar. I-a spus <Părinte, să ştiţi că Ponta iese sută la sută, nu avem nici o şansă, aşa că daţi-vă pe lângă el să mai primiţi nişte bănuţi>, la care preotul i-a spus <Mai este şi Dumnezeu deasupra şi de multe ori lucrurile se pot schimba>. A venit între turul întâi şi turul doi din nou şi i-a spus <Părinte, ia toţi oamenii şi să mergem la CJ pentru că acum nici Dumnezeu din ceruri nu-l mai poate schimba pe Ponta>. Oameni buni, ştim cu toţii rezultatul”, a spus Balan.

Nici Gheorghe Flutur nu a ratat momentul pentru a-l urechea pe Ion Lungu. „Îmi pare rău că nu este în sală Ion Lungu, l-am aşteptat şi aţi văzut reacţia sălii. Astăzi, în al 12-lea ceas, trebuia să fie aici când vorbim despre dezvoltarea Sucevei. Din fericire,  avem piloni importanţi pe care ne bazăm. Mulţumesc Nelu (n.r. – deputatul Ioan Balan) că te implici şi că-ţi doreşti să devii primar. Dumnezeu te va ajuta şi noi ne vom implica să fie totul bine”, a comentat Gheorghe Flutur.

 

Ilie Niţă, invitat să-şi „vadă de drum”

Chiar dacă pe parcursul întâlnirii s-a vorbit de unitate, la un moment dat a existat şi un moment mai tensionat. Primarul din Adâncata, Viorel Cucu, a vorbit despre „cazul Ilie Niţă”, un om exclus din partid, dar care totuşi se afla în sală.

„Colegiul Director Judeţean Suceava a cerut excluderea din partid a lui Ilie Niţă. I-am spus să-şi dea demisia din funcţia de vicepreşedinte al Consiliului Judeţean şi să rămână consilier judeţean. Dacă nu îţi dai demisia ne faci mai mult rău, pentru că lucrezi cu PSD-ul. Mă întreb acum în ce calitate se află în sală?”, a spus Viorel Cucu, vorbele sale stârnind un ropot de aplauze de susţinere. 

Discursul a fost scurtat de Gheorghe Flutur, care nu a făcut altceva decât să confirme că prezenţa lui Ilie Niţă în PNL nu mai este dorită: „Domnule Ilie Niţă aţi auzit glasul primarilor şi vă rog să vă vedeţi de drum”.

Ulterior, Flutur şi-a nuanţat discursul vizavi de excluderile din partid: „Dacă vorbim de excluderi, nu sunt adeptul acestora, dar acolo unde este câte o excepţie trebuie făcut bypass şi mers mai departe. Noi nu avem politică de excluderi, dar nici nu avem nevoie de bigamie politică, de colaborare cu adversarul”.

 

Steliana Miron: „Gheorghe Flutur este brandul politic al Bucovinei”

Senatoarea Steliana Miron a arătat că liberalii trebuie să dea dovadă de unitate în perspectiva luptelor politice de anul viitor, unele care se anunţă extrem de dure. Totuşi, ea s-a arătat convinsă că având o echipă atât de puternică rezultatul nu poate fi decât unul singur: câştigarea alegerilor.

„PNL Suceava este cel mai puternic partid din judeţul Suceava. Este puternic pentru că suntem o echipă, avem cei mai gospodari primari, dar atunci când spunem Bucovina spunem şi Gheorghe Flutur. Gheorghe Flutur este brandul politic al Bucovinei. Alegerile care vor veni vor fi cele mai grele, şi asta nu pentru că PSD este un adversar puternic, ci pentru că adversarul real este sărăcia românilor. Asigur pe toată lumea că vom avea un preşedinte de Consiliu Judeţean şi un primar al Sucevei”, a menţionat Steliana Miron.

 

Onofrei a făcut echipa PNL Suceava cu „Cristiano Ronaldo - Flutur şi Lionel Messi - Balan”

Fostul senator Orest Onofrei „a aruncat în aer” sala mare a Casei de Cultură. Cunoscut ca o persoană care destinde atmosfera prin glumele bine direcţionate, pildele sau metaforele inspirate, Onofrei a reuşit să stârnească hohote de râs în sală prin felul în care a prezentat viziunea lui asupra selecţiei candidaţilor pentru funcţia de primar în cele 114 localităţi ale judeţului.

„Alegerile locale sunt ca şi o competiţie de fotbal. Este o competiţie pentru alegerile de primar fără tur-retur, ci numai tur. Este o competiţie play-off, o competiţie care se va decide la 11 metri. Eu cred că trebuie să-i alegem pe cei mai buni dintre noi care sunt în stare să execute acea lovitură de la 11 metri câştigătoare. Cine ar putea să execute asemenea lovituri? Poate să execute cine a mai executat în acest judeţ. La alegerile parlamentare trecute, vorbind de fotbal, s-a jucat meciul FC Barcelona-CFR Suceava şi Ioan Balan l-a bătut pe Messi la Suceava. Aceasta a fost proporţia. Eu cred că pe această structură şi cu asemenea oameni, cu asemenea echipă putem să câştigăm. Nu avem voie să-l punem pe cel care a ratat cu poarta goală. În competiţia noastră cu USL a fost poarta goală pentru USL şi 50 dintre ei au ratat. Îi avem aici în sală. Nu avem voie să punem dintre noi candidaţi care au ratat această şansă să înscrie în poarta goală. Nu cred că putem să-i punem să execute acea lovitură pe cei care au vândut meciul. Nu e corect. Noi nu putem să punem colegi de-ai noştri care au tricou galben-albastru pe afară şi roşu pe dinăuntru. Nu ar vrea şi nu ar trebui să candideze să execute acea lovitură cei cărora Liviu Dragnea le-a dat liber la transferuri şi s-au simţit liberi de contract şi au plecat dintre noi. Eu cred că nu ar trebui ca cei care au fost cu noi, care datorită acestui partid au ajuns primari şi au ajuns de mai multe ori primari, să mai vină înapoi. Cred că această zi trebuie declarată ziua când s-au încheiat transferurile. Nu în ultimul rând, nu ar trebui să candideze cei care neavând şanse să înscrie nu vor să paseze la un coleg mai bine plasat”, a spus Onofrei.

 

El a făcut nominalizări pentru primul lot de 11 candidaţi de primar consideraţi câştigători.

„Avem în sală oameni care s-au calificat, care doar trebuie să se prezinte la meci şi vor câştiga. De asemenea, trebuie să alegem toată echipa celor 114 din care să înscriem în cât mai multe meciuri ca să ne calificăm în grupele de patru ani. Aş vrea să închei nominalizându-i pe primii 11 cu toate că nu-i avem chiar pe toţi din care se va alege echipa câştigătoare. Îl avem aici pe Cristiano Ronaldo - Flutur, care poate să câştige meciul, îl avem pe Lionel Messi - Balan, îl avem pe Sanchez - Ursaciuc, îl avem pe Neymar - Negură de la Câmpulung, pe Ibrahimovici - Popoiu de la Siret, pe Ariel Robben - Onisei de la Liteni, Karim Benzema - Lungu de la Salcea, Robert Lewandowski - Tătaru de la Solca, şi îi aşteptăm pe ceilalţi cel puţin de nivelul lui Gică Hagi ca să câştigăm alegerile”, a relatat Onofrei

 

Ion Lungu: „Nu vreau să fiu folosit în bătălia internă din noul PNL”

Ion Lungu, primarul municipiului Suceava, a reacţionat la criticile care i-au fost aduse la întâlnirea de ieri şi a precizat că nu doreşte să fie folosit în luptele interne din PNL.

„Este adevărat că am bătut o jumătate de palmă cu noul PNL. Am avut discuţii cu unul dintre co-preşedinţii la nivel central, iar vineri seară trebuia să mă întâlnesc şi cu celălalt co-preşedinte. Din păcate, vineri, co-preşedintele la nivel judeţean al PNL, Alexandru Băişanu, m-a criticat într-o conferinţă de presă. Aştept ca PNL să-şi rezolve problemele interne. Nu vreau să fiu folosit în bătălia internă din noul PNL”, a spus Ion Lungu. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Demonstraţie de forţă a PNL Suceava în faţa unei săli arhipline de membri şi susţinători.
 Vizualizări articol: 4114 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.20/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.2 din 5 voturi
Demonstraţie de forţă a PNL Suceava în faţa unei săli arhipline de membri şi susţinători1.255

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Politic local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei