Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2015 - Anul XX, nr. 179 (5991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Unul după altul

Camion răsturnat pe şoseaua de centură a Sucevei, în curba în care s-a mai răsturnat un vehicul greu

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Click aici pentru VIDEO

Un camion care transporta lemne, condus de un sucevean, s-a răsturnat ieri pe şoseaua de centură a Sucevei, în curba de la ieşirea spre Siret. Accidentul s-a petrecut în jurul orei 16.15, în curba în care în urmă cu exact o săptămână s-a mai răsturnat un vehicul greu.

Camionul cu remorcă, în care erau transportate deşeuri de lemn, era condus de bărbat care venea de la Cornu Luncii şi se deplasa spre Rădăuţi.

Şoferul, care a suferit leziuni la cap şi la gât, a declarat că nu avea viteză, însă încărcătura a intrat în balans:

„Nu am mai putut să stăpânesc maşina, a alunecat containerul de pe şasiu, cred că era un pic strâmb, nu venea chiar perfect pe şasiu”, este declaraţia halucinantă a conducătorului auto.

La faţa locului a intervenit Detaşamentul de pompieri Suceava, cu echipaj SMURD şi de Descarcerare. Echipajele de pompieri s-au asigurat că nu există scurgeri de carburant pe carosabil şi au monitorizat zona. 

Marţea trecută, exact în aceeaşi curbă periculoasă la stânga, un tir condus de un cetăţean rus s-a răsturnat în condiţii similare.

Reamintim că săptămâna trecută a fost una în care şoferii de vehicule grele au fost principala problemă de pe şoselele judeţului. În interval de patru zile, patru şoferi de vehicule grele au provocat accidente pe şoselele judeţului. Unul dintre accidente a dus la decesul a două femei, iar altul la blocarea drumului naţional care leagă Suceava de Ardeal timp de mai bine de patru ore. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Camion răsturnat pe şoseaua de centură a Sucevei, în curba în care s-a mai răsturnat un vehicul greu.
 Vizualizări articol: 2933 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 2 voturi
Camion răsturnat pe şoseaua de centură a Sucevei, în curba în care s-a mai răsturnat un vehicul greu1.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Politia pe ei trimis de
( 5 aug 2015, 21:54:27
Astia ce coduc camioane grese sunt cam smecheri si uite unde ajunge smecheria , asa le trebuie sa.si rupa si toate coastele si sa stea in gips in p....mea de pampalai care se cred regii soselelor. Tre sa fi foarte atent ca altfel te fac praf , ...ciobani prosti , idem si cine le-a pus volanul in mana. Politia ar trebui sa stea mai mult cu ochii pe ei ca aceste smecherii ale lor pot duce la tragedii , problema este ca pot suferiioameni nevinovati , cat despre ei , sa-si rupa si capul de fraieri cocliti

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei