Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
miercuri, 5 aug 2015 - Anul XX, nr. 179 (5991)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Pieton grăbit

Fără permis, a vrut să fure o maşină, să ajungă mai repede la primărie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un bărbat din comuna Fundu Moldovei s-a ales cu dosar penal după ce, deşi nu are nici măcar permis de conducere, a vrut să fure o maşină, să ajungă mai repede la primăria din localitate, unde intenţiona să discute cu primarul o problemă personală.

Potrivit unui comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, luni după-amiază, în jurul orei 17.30, la 112 s-a primit un apel telefonic prin care se sesiza faptul că un autoturism ce era parcat în faţa unei locuinţe din Fundu Moldovei, cu cheile în contact, a fost sustras şi abandonat la marginea unui pârâu.

Din cercetări, s-a stabilit că autoturismul în cauză, un Opel Astra, a fost împrumutat în dimineaţa acelei zile de un localnic unei consătene, aceasta trebuind să meargă până în comuna Breaza.

Femeia s-a întors de la Breaza în jurul orei 12.30 şi, aşa cum fusese înţelegerea cu proprietarul autoturismului, a lăsat maşina parcată în faţa unei case, cu cheile în contact, după care s-a deplasat la domiciliul ei, situat în apropiere, la aproximativ 50 de metri de locul în care lăsase vehiculul.

Câteva ore mai târziu, în jurul orei 17.30, fiul femeii a auzit un motor ambalat puternic şi, ieşind pe balconul locuinţei, a văzut maşina aproape de un pârâu din zonă. A coborât repede şi s-a dus la autoturism, unde l-a văzut pe un anume Vasile B., în vârstă de 48 de ani, care a negat însă că s-ar fi urcat la volan.

Cu ajutorul mai multor cetăţeni, autoturismul a fost scos din albia pârâului, constatându-se că nu prezintă avarii.

 

Se grăbea să se întâlnească cu primarul

Luat la întrebări de poliţişti, Vasile B. a recunoscut că el a fost cel care era cât pe ce să ajungă cu maşina în pârâu. Bărbatul a povestit că mergea pe jos spre primărie şi observând maşina parcată, cu cheile în contact, s-a gândit că ar ajunge mai repede. Asta, deşi nu avea nici măcar permis de conducere.

Vasile B. a declarat că voia să meargă la primărie, să discute cu primarul comunei despre ajutorul de înmormântare pentru tatăl său, care decedase în urmă cu aproximativ o săptămână. Bărbatul le-a povestit poliţiştilor că a încurcat marşarierul cu viteza întâi, motiv pentru care a ajuns cu maşina la marginea pârâului.

„În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracţiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui autovehicul fără permis de conducere”, a transmis ieri purtătorul de cuvânt al poliţiei judeţene, subcomisarul Ionuţ Epureanu.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Fără permis, a vrut să fure o maşină, să ajungă mai repede la primărie.
 Vizualizări articol: 1553 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Fără permis, a vrut să fure o maşină, să ajungă mai repede la primărie1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei