Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2015 - Anul XX, nr. 159 (5971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9757 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6253 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Agresiune

Bărbat din Mănăstirea Humorului, desfigurat în bătaie de un tânăr

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un grav caz de agresiune s-a petrecut vinerea trecută în comuna Mănăstirea Humorului, un localnic în vârstă de 64 de ani fiind pur şi simplu desfigurat în bătaie de un tânăr în vârstă de 28 de ani. Agresiunea a fost sesizată vineri seară, în jurul orei 19.30, cel care a sunat la numărul de urgenţe 112 fiind chiar bărbatul agresat, Dumitru V.

Patrula de poliţie deplasată la faţa locului a găsit o imagine de coşmar.

„La faţa locului a fost identificat apelantul, care era căzut la pământ, fiind plin de sânge în zona capului şi a feţei, iar lângă acesta se afla o altă persoană, în vădită stare de ebrietate, care era dezbrăcată la bustul gol şi avea pe corp pete de sânge”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Din ancheta ulterioară a rezultat că tânărul dezbrăcat şi cu pete de sânge era chiar agresorul, Traian H., în vârstă de 28 de ani, tot din Mănăstirea Humorului.

Bărbatul bătut a fost preluat de o ambulanţă şi transportat la Spitalul Gura Humorului, de unde a fost transferat la Spitalul Judeţean Suceava. El a fost diagnosticat preliminar cu multiple leziuni grave: traumatism cranian, traumatism facial, plăgi multiple faciale, şi era suspect şi de fractură craniană.

În privinţa agresorului, acesta s-a manifestat agresiv şi după ce poliţiştii au ajuns la faţa locului. În aceste condiţii, poliţiştii au acţionat în forţă, l-au imobilizat, l-au încătuşat şi l-au dus direct la Secţia de Neuropshiatrie Burdujeni.

În cauză s-a întocmit un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „loviri sau alte violenţe”, însă încadrarea exactă a faptei se va face în funcţie de numărul de zile de îngrijiri medicale de care va avea nevoie bărbatul în vârstă de 64 de ani. Având în vedere starea victimei, dar şi cea a agresorului, poliţiştii nu au putut stabili cert care a fost motivul agresiunii. 

 

Biciclist lovit cu o furcă în cap de un căruţaş

În altă ordine de idei, tot vineri seară, o altă agresiune a fost sesizată în comuna Baia. Un tânăr în vârstă de 29 de ani, din Cornu Luncii, a sesizat că a fost lovit cu o furcă în cap. Din ancheta derulată de poliţie rezultă că victima se deplasa pe o bicicletă, pe raza satului Baia, iar la un moment dat a fost ajunsă din urmă de o căruţă, condusă de un bărbat care, fără motiv, l-a lovit pe biciclist cu o furcă în zona capului. 

Biciclistul şi-a continuat drumul până în localitatea de domiciliu, Sasca Mică – Cornu Luncii, unde a sunat la 112 şi a cerut ajutor medical. El a ajuns la Spitalul Fălticeni, unde a fost diagnosticat cu „plagă contuză frontală stânga, prin agresiune”. După ce a primit îngrijiri medicale, pacientul a plecat acasă.

Poliţiştii au reuşit să dea de agresor, un bărbat în vârstă de 39 de ani, din comuna Cornu Luncii, pe numele căruia au deschis un dosar penal pentru comiterea infracţiunii de „lovire sau alte violenţe”. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Bărbat din Mănăstirea Humorului, desfigurat în bătaie de un tânăr.
 Vizualizări articol: 2464 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.0 din 2 voturi
Bărbat din Mănăstirea Humorului, desfigurat în bătaie de un tânăr3.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei