Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2015 - Anul XX, nr. 159 (5971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6625 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Narcis SIRETEANU

Narcis SIRETEANU


PSD (Partidul Strângător al Depreciaţilor)

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Fostul tenismen Ilie Năstase este acum senator în parlamentul ţării. Din partea PSD, care înseamnă tot mai mult „Partidul Strângător al Depreciaţilor”.

Flocosul fost sportiv de care vorbim mai e şi general în armată. Pentru că, în mintea celor care l-au impus în elita oştirii, racheta pe care a mânuit-o e un fel de Kalaşnikov mai mic. Iar mingiuca pe care a pălit-o, de la fileu sau de pe fundul terenului, e un glonte cu diametrul ceva mai mare. Cu această armă şi această muniţie, romul acesta caraghios a luptat, în accepţia unora, pentru patrie. Pentru patria noastră.

Reflexele şi sprinteneala lui Năstase n-au urcat niciodată mai sus de membrele superioare şi inferioare. În rest, el nu s-a dezvoltat deloc, rămânând un primitiv, un scandalagiu şi un prost deschizător de gură. Un ins bun doar pentru paginile de cancan ale ziarelor destinate prostimii. Altfel spus, Ilie nu-şi poartă niciodată la el coeficientul de inteligenţă, probabil ca să nu şi-l piardă, de prost ce e. Cu toată această caracterizare, era şi păcat să nu suie în elita scursurii româneşti, în Parlament.

La turneul recent de tenis de la Wimbledon, Ilie a luat loc în tribună, îmbrăcat în uniformă de general al armatei române. Cu mintea lui uitată în vreun sertar, el o fi crezut că turneul de tenis e dublat de o paradă militară. Urmarea? Lumea s-a uitat la el ca la un retardat ce este.

Poate nu s-ar fi uitat aşa, dacă ţinuta aceea n-ar fi fost croită parcă special pentru gustul unuia ca Ilie, ea netrădând vreun gust cât de cât rafinat al celor care-au conceput-o. Părea mai curând de bâlci. Cu zorzoane şi fireturi de aur, cu brizbrizuri şi rotocoale din belşug, ea era perfectă pentru acest ambasador al romilor români.

Un comentator din presa britanică l-a luat la mişto pe bulibaşa tenisului românesc şi al armatei române, afirmând că uniforma a aparţinut lui Gadaffi şi a fost cumpărată de pe eBay.

Ce jenant! 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului PSD (Partidul Strângător al Depreciaţilor).
 Vizualizări articol: 2006 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 9 voturi
PSD (Partidul Strângător al Depreciaţilor)5.059

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei