Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2015 - Anul XX, nr. 159 (5971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,65 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

La Vicovu de Jos

Accident cu cinci răniţi, provocat de un şofer care a depăşit neregulamentar

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Un şofer în vârstă de 35 de ani, care a efectuat o depăşire neregulamentară, a provocat un accident rutier soldat cu rănirea sa şi a încă patru persoane. Evenimentul rutier s-a produs vineri seară, în jurul orei 20.10, pe DN 2E, în comuna Vicovu de Jos, şoferul vinovat părăsind locul faptei, iar ulterior, la spital, refuzând să-i fie testată alcoolemia. Poliţiştii au suspiciunea că şoferul era băut, însă cum nu au putut să-l verifice, i-au întocmit dosar penal pentru infracţiunea de refuz de recoltare a probelor biologice, pedepsită mai aspru decât consumul de alcool în sine.

Din ancheta preliminară a poliţiştilor rutieri rezultă că Gheorghe Calancea, şoferul în vârstă de 35 de ani, din Vicovu de Sus, aflat la volanul unui Jaguar, s-a angajat în depăşirea unui autoturism Dacia Super Nova care circula regulamentar în faţa sa, condus de un localnic, iar în momentul în care a pătruns pe sens opus Jaguarul a intrat în coliziune cu o autoutilitară condusă de Liviu T., un bărbat în vârstă de 40 de ani, din comuna Zvoriştea.

În urma impactului, patru din pasagerii autoutilitarei au suferit leziuni corporale.

Poliţiştii deplasaţi la faţa locului nu l-au găsit pe şoferul Jaguarului. Acesta a părăsit locul accidentului şi s-a prezentat ulterior la Spitalul Municipal Rădăuţi, acuzând leziuni, după care a fost transportat la Spitalul Judeţean Suceava.

„Acesta prezenta halenă alcoolică, însă a refuzat să fie testat cu aparatul etilotest și, în prezența medicului de gardă, a refuzat să i se recolteze probe biologice de sânge în vederea stabilirii alcoolemiei”, se arată într-un comunicat al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Şoferul urmează să răspundă penale pentru infracţiunile de „refuz de recoltare a probelor biologice în vederea stabilirii alcoolemiei”, „vătămare corporală din culpă” şi „părăsirea locului accidentului”.

Din fericire, nici una din persoanele rănite nu a suferit leziuni grave.

Poliţia mai precizează că ceilalţi doi conducători auto au fost verificaţi cu aparatul etilotest, rezultând că nu au consumat alcool. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Accident cu cinci răniţi, provocat de un şofer care a depăşit neregulamentar.
 Vizualizări articol: 2122 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Accident cu cinci răniţi, provocat de un şofer care a depăşit neregulamentar5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei