Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2015 - Anul XX, nr. 159 (5971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Concurs

Trei candidaţi pentru fotoliul Inspectoratului Şcolar Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Trei candidaţi s-au înscris în concursul pentru ocuparea funcţiei de inspector şcolar general al Inspectoratului Şcolar Suceava. Este vorba Gheorghe Lazăr - actualul inspector general al Inspectoratului Şcolar Suceava, Virginel Iordache - directorul Colegiului Naţional de Informatică „Spiru Haret” Suceava, şi Anca Andrei - profesoară de matematică la acelaşi colegiu.

Cei trei vor susţine probele de concurs în perioada 27 iulie - 7 august, la sediul Ministerului Educaţiei şi Cercetării Ştiinţifice.

Ministerul de resort a mai organizat un concurs pentru funcţia de inspector şcolar general în luna martie a acestui an, pentru fotoliul IŞJ Suceava înscriindu-se Gheorghe Lazăr şi Virginel Iordache. Lazăr a rămas şef peste învăţământul sucevean chiar dacă a absentat la concursul pentru inspector general al Inspectoratului Şcolar Suceava, desfăşurat la Ministerul Educaţiei.

Celălalt candidat, prof. Virginel Iordache, a picat proba interviului, fapt ce i-a permis lui Lazăr să-şi continue mandatul în fruntea instituţiei până la organizarea unui nou concurs. 

După aproape zece ani, Ministerul Educaţiei a decis ca funcţiile de conducere din sistem să fie ocupate numai prin concurs şi nu cu delegare. După examenele inspectorilor şcolari generali, Ministrul Educaţiei a specificat că vor urma concursuri şi pentru directorii de şcoli, licee şi colegii.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trei candidaţi pentru fotoliul Inspectoratului Şcolar Suceava.
 Vizualizări articol: 4185 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 4.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 4.0 din 1 vot
Trei candidaţi pentru fotoliul Inspectoratului Şcolar Suceava4.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Corectie trimis de
(13 iul 2015, 11:27:34
Al treilea candidat este prof.dr. Anca Andrei
2.   .... trimis de
(13 iul 2015, 18:33:28
daca in echipa de inspectori nu prea au avut loc cei din afara, speram ca macar aici sa #incapa# cineva din exterior, care merita si care sa mai faca ordine prin cuibul de la ISJ.
3.   Este dezolant cand serviciile deleaga tot pufulici trimis de
(13 iul 2015, 20:04:28
Avem un invatamant vai de capul lui. Anul asta s-a dat iar drumul la smenuri pe la examenele de sfartit de an si statistic a iesit bine. Nu avem dascali, nu avem profesori. Avem doar niste spagari ranchiunosi si razbunatori, platiti cu bani putini . Datorita "fontiei" de dascali" cam toti se cred plamaditi din "aluat magic" si vor sa fie apreciati. Din pacate un "dascal" de asta flamand , care traieste din chirie si din mila parintilor de la "tara" e toxic si in viata profesionala si in privat. Doamne fereste sa te afli in compania unui "cadru" didactic aflat in timpul liber. Vei fi oripilat de rautatea care o emana din vorbe, din frustrari si din gesturi.
Revenind la "subect" ce pelea mea serviicille numa pe "naturalii astia ca branza de oaie " ii poate scoate la interval ? Verginel cu vila mare ca un conac pe undeva prin Obcini , alalalt tot asa un chiabur nesimtit , sant oare astia varfurile inteligentei romanesti ?

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei