Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 13 iul 2015 - Anul XX, nr. 159 (5971)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Deblocare

Cinematograful Primăriei Suceava va putea fi inaugurat în septembrie

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Sucevenii vor putea merge la film, în sala de cinema modernă din clădirea recent finalizată a Centrului Cultural Bucovina, începând din luna septembrie.

Primarul Sucevei, Ion Lungu, a spus că, în sfârşit, contractul pentru dotarea Centrului Cultural Bucovina cu un cinema 3D şi cu rezoluţie 4K poate fi semnat săptămâna aceasta, ca urmare a răspunsului dat de Consiliul Naţional de Soluţionare a Contestaţiilor în privinţa uneia dintre cele cinci licitaţii organizate pentru echipamente şi mobilier la Centrul Cultural Bucovina.

În vreme ce patru dintre cele cinci licitaţii organizate de Primăria Suceava au fost adjudecate şi s-au semnat contractele cu firmele câştigătoare, a cincea licitaţie, pentru instalaţii electrice şi ecran 3D cu rezoluţie 4K, a fost blocată.

Valoarea estimată a acestei licitaţii a fost de aproape 820.000 de lei, în urma deschiderii ofertelor fiind desemnată câştigătoare firma Avitech Co Bucureşti, cu suma de 519.125,60 de lei. Decizia comisiei de licitaţie a fost contestată de firma DB Technolight Braşov, care a avut o ofertă de 498.853,49 de lei.

„CNSC a respins contestaţia depusă pentru dotarea cu echipamente 3D, 4K a cinematografului, încât, în termen de cinci zile de la comunicarea rezultatului, putem semna contractul cu firma desemnată câştigătoare de comisia de licitaţie. Contestarea acelui rezultat ne-a întârziat deja aproape o lună de zile, dar am convingerea că în septembrie vom putea da în folosinţă Centrul Cultural Bucovina, cu tot cu cinemaul modern funcţional”, a spus şeful municipalităţii sucevene.

Centrul Cultural Bucovina a fost realizat de Primăria Suceava în urma unei investiţii de peste 3 milioane de euro, pe locul fostului Cinematograf Modern, din care a fost păstrată doar faţada, restul fiind demolat şi apoi fiind ridicată o construcţie mai mare, care va găzdui principalele activităţi culturale din oraş, având prevăzute atât săli de spectacole, de cinema, cât şi spaţii expoziţionale, dar şi birouri pentru desfăşurarea activităţii organizaţiilor culturale.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinematograful Primăriei Suceava va putea fi inaugurat în septembrie.
 Vizualizări articol: 2695 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Cinematograful Primăriei Suceava va putea fi inaugurat în septembrie5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   In ce an? trimis de
(13 iul 2015, 11:35:32
Nu ati specificat anul, banuiesc ca e septembrie 2016 sau 2017.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei