Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2015 - Anul XX, nr. 144 (5956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Condamnare

Individul care a bătut un agent de pază care l-a prins la furat, trimis doi ani şi jumătate după gratii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul de etnie romă din municipiul Rădăuţi care a fost autorul unei grave fapte de agresiune în complexul comercial Kaufland din localitate, unde a bătut un agent de pază care a încercat să-l oprească  în timp ce voia să iasă din magazin cu un parfum pe care nu îl achitase la casă, a fost condamnat acum două zile de Judecătoria Rădăuţi la o pedeapsă de 2 ani şi 6 luni de închisoare, cu executare. Fapta s-a petrecut în luna februarie a acestui an, agresiunea fiind înregistrată de camerele video din magazin. În acelaşi dosar a primit o condamnare şi concubina inculpatului, care a fost complice la furt.

 

Agentul a fost agresat fără ca mulţimea de oameni din jur să intervină

Conform anchetei judiciariştilor de la Poliţia municipiului Rădăuţi, pe 3 februarie 2015, agentul de pază care era de serviciu la pupitrul camerelor de supraveghere video a observat pe una dintre camere, la raionul de cosmetice, cum un tânăr, însoţit de o femeie şi de un copil,  a luat de pe unul din rafturi o cutie de carton cu un parfum, pe care a pus-o în căruciorul copilului. Cei trei şi-au continuat deplasarea prin magazin şi, la ieşire, bărbatul a împins discret căruciorul în care era copilul cu respectiva cutie în mână, fără ca produsul să fie înregistrat.

La scurt timp, agentul de pază i-a cerut explicaţii celui care avea să fie identificat ulterior în persoana lui Robert Linu, în vârstă de 23 de ani, un vechi client al poliţiştilor rădăuţeni. După cum s-a văzut pe imaginile video, acesta i-a aplicat agentului, prin surprindere, mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei, fără ca nici o persoană din apropiere să intervină.

 

Robert Linu este judecat pentru comiterea a patru infracţiuni

La scurt timp, Robert Linu a părăsit magazinul, împreună cu concubina sa şi copilul, plecând din zonă la volanul unei maşini, deşi nu are permis de conducere.

Prins la scurt timp de poliţişti, inculpatul a fost pus sub acuzare pentru nu mai puţin de patru infracţiuni: tâlhărie calificată, tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi conducerea unui autovehicul fără a poseda permis de conducere.

De precizat că Robert Linu a fost arestat preventiv imediat ce a fost prins de poliţişti, iar contestaţiile ulterioare ale acestuia, în care cererea să-i fie impusă o măsură mai puţin restrictivă, au fost respinse de judecători.

 

Opt luni de închisoare pentru concubina sa

Elena Bozu, concubina lui Linu, a fost condamnată la 8 luni de închisoare, în acelaşi dosar.

Sentinţa Judecătoriei Rădăuţi nu este definitivă şi poate fi atacată cu apel la instanţa superioară.

Robert Linu a fost cercetat pentru zeci de fapte de furt încă de când era minor. De asemenea, pe numele său au figurat şi dosare penale pentru fapte de agresiune, unele foarte grave.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a bătut un agent de pază care l-a prins la furat, trimis doi ani şi jumătate după gratii.
 Vizualizări articol: 4366 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care a bătut un agent de pază care l-a prins la furat, trimis doi ani şi jumătate după gratii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață din plante de leac (rețetă de Sânziene) Nu sunt mulți cei care știu că primul „tratat de sulcețuri” a fost scris de Nostradamus. Nostradamus - profetul, Nostradamus - alchimistul, Nostradamus - expertul în poțiuni otrăvitoare ca și în leacuri pentru toate bolile.... Citeşte