Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2015 - Anul XX, nr. 144 (5956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Lucrările elevilor suceveni care dau bacul vor fi corectate în alt judeţ

Joi, 25 Iunie 2015 (16:09:28)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Pe adresa Inspectoratului Şcolar Suceava a ajuns joi un ordin din partea ministrului Educaţiei care informează că lucrările de la probele scrise din cadrul examenului de bacalaureat vor fi corectate în alte judeţe decât cele în care se susţine evaluarea. Acest anunţ a fost făcut de ministrul Educaţiei, Sorin Cîmpeanu, încă de la începutul acestei săptămâni, fără însă ca ministerul de resort să trimită adrese oficiale în teritoriu, cu privire la acest aspect. Reprezentanţii Inspectoratului Şcolar Suceava au precizat că deocamdată nu se cunosc detalii privind judeţul unde se va face corectarea tezelor, transportul lucrărilor din Suceava într-un alt judeţ, date despre transportul lucrărilor, decontarea cheltuielilor de transport, consemnarea în catalogul electronic a rezultatelor obținute de candidați. Informaţii referitoare la aceste aspecte se regăsesc în procedura elaborată de Comisia Națională de Bacalaureat, procedură ce încă nu a ajuns la inspectoratele şcolare din ţară. Aplicarea ordinul privind corectarea lucrărilor în alt judeţ duce la schimbarea calendarului examenului de bac, mai precis amânarea cu o zi a afişării rezultatelor. Publicarea rezultatelor nu se va mai face pe 6 iulie, potrivit calendarului examenului de bacalaureat, ci zi mai târziu, pe 7 iulie, când se vor depune şi contestaţiile, iar rezolvarea contestaţiilor se va realiza în zilele de 8-9 iulie (în loc de 7-9 iulie).

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Lucrările elevilor suceveni care dau bacul vor fi corectate în alt judeţ.
 Vizualizări articol: 2550 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Lucrările elevilor suceveni care dau bacul vor fi corectate în alt judeţ5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață din plante de leac (rețetă de Sânziene) Nu sunt mulți cei care știu că primul „tratat de sulcețuri” a fost scris de Nostradamus. Nostradamus - profetul, Nostradamus - alchimistul, Nostradamus - expertul în poțiuni otrăvitoare ca și în leacuri pentru toate bolile.... Citeşte