Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2015 - Anul XX, nr. 144 (5956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9764 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6687 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   4 imagini |   ø fişiere video

După 50 de ani

„Cuplurile de aur”, sărbătorite în faţa a mii de oameni, la Zilele Sucevei

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Deschiderea oficială a Zilelor Sucevei, pe acordurile muzicale ale Fanfarei „Bucovina”, a Primăriei Suceava, a găzduit şi un moment emoţionant, festivitatea de premiere a sucevenilor care au împlinit 50 de ani de căsătorie – „cuplurile de aur”.

De data aceasta, pe scenă au urcat 11 cupluri care au ajuns să sărbătorească nunta de aur în ultimul trimestru al acestui an.

„În fiecare an, de Zilele Sucevei, sărbătorim <cuplurile de aur>, cei care au împlinit 50 de ani de căsătorie. De când sunt primar al municipiului Suceava am sărbătorit aproape 1.000 de <cupluri de aur>. Este un lucru important pentru cei sărbătoriţi, mai ales că sunt oameni care au contribuit la dezvoltarea oraşului şi la modernizarea lui. Aceşti oameni sunt un model pentru noi, generaţiile mai tineri, deoarece s-au sacrificat şi au deosebită responsabilitate civică”, a spus primarul Sucevei, Ion Lungu.

„Cuplurile de aur” prezente pe scena Zilelor Sucevei au fost: Ilie şi Virginia Bălinişteanu, Costache şi Ana Canciuc, Petru şi Elena Calistru, Loghin şi Ecaterina Mihăiesi, Toader şi Marilena Moroşan, Constantin şi Elena Georgescu, Petru şi Paraschiva Tcaciuc, Grigore şi Antoneta Clim, Ovidiu şi Eugenia Mustaţă, Mihai şi Maria Ciobanu, Ion şi Aguriţa Tacu.

„Vă doresc multă sănătate, să aveţi bucurii în familiile dumneavoastră, să vă bucuraţi de oraşul nostru. Sperăm ca împreună să facem un oraş cât mai frumos. Sigur că suntem într-o perioadă grea, în care oraşul este într-o fază de reconstrucţie. Este mult disconfort în oraş. Vă mulţumim pentru înţelegere şi sper ca în final, atunci când vom termina aceste lucrări, să ne bucurăm cu toţii că avem un oraş mai plăcut, mai util pentru dumneavoastră, cetăţenii”, le-a transmis edilul sucevean.

Emoţiile care i-au încercat pe cei de pe scenă au fost atât de intense, încât, de multe ori, lacrimile s-au amestecat cu zâmbetele.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului „Cuplurile de aur”, sărbătorite în faţa a mii de oameni, la Zilele Sucevei.
 Vizualizări articol: 1759 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
„Cuplurile de aur”, sărbătorite în faţa a mii de oameni, la Zilele Sucevei5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață din plante de leac (rețetă de Sânziene) Nu sunt mulți cei care știu că primul „tratat de sulcețuri” a fost scris de Nostradamus. Nostradamus - profetul, Nostradamus - alchimistul, Nostradamus - expertul în poțiuni otrăvitoare ca și în leacuri pentru toate bolile.... Citeşte