Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
joi, 25 iun 2015 - Anul XX, nr. 144 (5956)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Încă o pereche de cătuşe

A 21-a persoană reţinută de procurorii DIICOT în dosarul unor grupări de contrabandişti din Siret şi Fălticeni

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

După cele 54 de percheziţii şi 20 de persoane reţinute la sfârşitul săptămânii trecute de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) Suceava, într-un dosar în care sunt cercetaţi membrii a două grupări de contrabandişti, din Siret şi Fălticeni, anchetatorii au mai încătuşat un suspect în acest dosar. Respectivul se numeşte Petru Sergiu Tapoveţ, are 27 de ani şi este din comuna Bălcăuţi, şi a fost reţinut pentru 24 de ore, în cursul zilei de miercuri.

În total, anchetatorii au trimis în celulele din arestul poliţiei judeţene, în acest dosar, nu mai puţin de 21 de indivizi, dintre aceştia şapte fiind duşi în faţa instanţei de judecată cu propunere de arestare.

Şase dintre inculpaţi au primit mandate de arestare preventivă: Claudiu Roman (34 de ani), Elena Osoianu Ţăranu (54 de ani), zisă „Baba”, ambii din municipiul Fălticeni, Cezar Andrei Olariu (31 de ani), zis “Cici” sau „Ciuntu”, Gabriel Ovidiu Gherasă (27 de ani), Alexandru Andrei Mutrescu (22 de ani), zis „Regat”, şi Ionuţ Elivis Sîicu (32 de ani), ultimii cinci din Siret.

Al şaptelea, Ionuţ Tiberiu Coroliuc (22 de ani), din Siret, a scăpat de mandatul de arestare preventivă doar pentru că se afla deja după gratii de câteva zile, după ce fusese condamnat tot pentru contrabandă, într-un alt dosar.

În privinţa tânărului reţinut acum două zile, reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava au declarat ieri că la expirarea ordonanţei de reţinere s-a dispus cercetarea acestuia în stare de libertate, însă sub măsura controlului judiciar.

În acest dosar înregistrat la DIICOT Suceava, poliţiştii au investigat două grupări infracţionale, una care acţiona în zona Fălticeni şi, susţin anchetatorii, era condusă de către Claudiu Roman, şi cealaltă la Siret, ai cărei lideri, se arată în actele înaintate instanţei, erau Cezar Andrei Olariu şi Gabriel Ovidiu Gherasă.

Gruparea din Fălticeni se ocupa cu preluarea, depozitarea şi valorificarea ţigărilor de contrabandă, în special pe raza localităţii, în zona pieţei.

Cei de la Fălticeni se aprovizionau cu ţigări în principal de la cealaltă grupare, de la Siret, condusă, în scenariul conturat de DIICOT, de inculpaţii Olariu şi Gherasă. Sarcina celei de-a doua grupări era să adune cantităţi de ţigări de contrabandă pe care le valorifica ulterior în judeţul Suceava, dar şi prin ţară, respectiv la Botoşani, Iaşi, Vaslui, Brăila, Olt, Prahova şi Dolj.

Anchetatorii au monitorizat cele două grupări din luna mai a anului trecut şi până săptămâna trecută, iar investigatorii au contabilizat deja un prejudiciu estimativ: 2,5 milioane de lei. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului A 21-a persoană reţinută de procurorii DIICOT în dosarul unor grupări de contrabandişti din Siret şi Fălticeni.
 Vizualizări articol: 2776 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
A 21-a persoană reţinută de procurorii DIICOT în dosarul unor grupări de contrabandişti din Siret şi Fălticeni5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   PROBA VERITĂȚII trimis de
(25 iun 2015, 11:47:31
No, maladeț kaghebist, pagadi!

Fără vreo referință față de persoana reținutului, de unde este de loc?
Din Bălcăuți?
Deci, zaiaț, data aviatoare când mă acționezi în instanță, clamând din gură de șarpe că pamfle de tipul „Cornul Micii Abundențe” îți aduc atingere imaginii, onoarei și prestigiului profesional, să te gândești de 2 ori înainte de a o face.
Tip: stai mai puțin pe net la efectuat activități investigativ-operative NELEGALE și scoboară-te mai mult în uliță, să realizezi pe ce lume trăiești și ce se petrece vizavi de poarta Săcției 13 de Miliție Politică. (Aerianule!, valabil și pentru toate posturile de poliței din subordine.)
Nu mai țâpa așa ca un țârcovnic sodomizat cu tarașul de la gard de un episcop pedofil despre „având o carieră nepătată de 13 ani în poliția română, în care nu am primit nici o sancțiune, din contră fiind recompensat, în prezent sunt nevoit să dau explicații colegilor, șefilor și subalternilor pentru contracararea acuzațiilor nefondate aruncate asupra mea de către pârât, prin intermediul celui mai citit cotidian local, monitorul de Suceava. Acuzațiile aduse public și în mod repetat, dacă ar fi adevărate, sunt incompatibile cu funcția pe care o dețin.”

Zaiaț, fă clonțul mai mic, ogoaie-te din țâfnoșenia orgoliului și a înfumurării, lasă în chizda mă-sii urmăritul NELEGAL al oamenilor pe Net sau în viața reală ȘI MARSH LA MUNCA DIN STRADĂ, ÎNDEPLININDU-ȚI ATRIBUȚIILE pentru care ești plătit cu două căciuli de parale!
1.1  RE: PROBA VERITĂȚII trimis de
(25 iun 2015, 11:48:29
Astfel încât, fără nici o intenție de a arunca vreo acuză la adresa traficanților (Io8 fiind fumător înveterat de mahoarcă russiană!), PROBA VERITĂȚII fiind efectuată, ne putem permite să repostăm pamfletul intitulat „Cornul (micii) Abundențe”. Ca să avem despre ce discuta apoi în Cameră preliminară, la procedura prealabilă.

„CORNUL (micii) ABUNDENȚE
Se dă un sistem de coordonate carteziene cu originea O în vama Siret.
Odată demantelată originea traficului INCREDIBIL cu produse supuse regimului marcării și accizării, urmează, prin consecință logică, destructurarea Cornului (micii) Abundențe.
Cornul Micii Abundențe reprezentând acel tărâm idilic, aflat în cvadratul IV al cercului trigonometric asociat, geografic, sistemului de coordonate propus în titlul comentariului.
Corn al Micii abundențe*, delimitat de Drumul Oaselor și al Ljng-Lingului – DJ 291A, respectiv Drumul Mătăsii și al Viceroy-ului – DJ 209D.
Toate având punct comun de intersecție inițiatică Secția 13 de Miliție Politică de la Bălcăuți, aflată sub directa diriguire a molodețului kaghebist calenciuc gică-ionuț **.

We wil see! Aveț’ răbdari!
Nu se știe ca pământul / din ce parte bate vântul

-------
* Corn al Micii Abundențe înscris metafizic în Cornul Marii Abundențe, materializat de DN29C al popii Horga&Co, respectiv E85, drum european pe care au acces numai tirurile cu butuci mutanți, cu duhan mecenate de Nicoară sau tirurile cu marafeturi diriguite de parlamentari suceveni, precedate de antemergător cu girofar, contrabandă la scară planetară din ale cărei profituri sunt „sponsorizate” campaniile electorale ale șobolanilor cu elice suceveni.”

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Dulceață din plante de leac (rețetă de Sânziene) Nu sunt mulți cei care știu că primul „tratat de sulcețuri” a fost scris de Nostradamus. Nostradamus - profetul, Nostradamus - alchimistul, Nostradamus - expertul în poțiuni otrăvitoare ca și în leacuri pentru toate bolile.... Citeşte