Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2015 - Anul XX, nr. 133 (5945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9753 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6364 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   3 imagini |   ø fişiere video

Paradă retro

Trabantişti din toată ţara se adună începând de astăzi la Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Traby Club România, clubul pasionaţilor de maşini Trabant, va organiza pentru prima dată la Suceava „Întâlnirea Trabantiştilor”, eveniment la care sunt aşteptaţi pasionaţi ai acestui model din toată ţara, care vor expune în jur de 40 de maşini. Posesorii de maşini Trabant ajung la Suceava începând de astăzi, punctul de întâlnire al acestora fiind Cabana Căprioara. 

Evenimentul principal, pentru public, va fi organizat însă sâmbătă, în parcarea Iulius Mall Suceava. Maşinile vor fi expuse pentru suceveni între orele 11.00 şi 13.30, după care va urma o scurtă paradă pe străzile oraşului.  Coloana de maşini ar urma să meargă de la Iulius Mall la Cetatea de Scaun a Sucevei, după care se va îndrepta spre locul de adunare, Cabana Căprioara. 

„Întâlnirea Trabantiştilor” va îmbina pasiunea pentru maşinile din fosta Republică Democrată Germană cu turismul, oaspeţii veniţi din ţară urmând a vizita Cetatea de Scaun a Sucevei, Muzeul Satului şi Mănăstirea Dragomirna.

 

Sufletul acestui eveniment este un sucevean care şi-a umplut curtea cu maşini Trabant

Gazda trabantiştilor din ţară şi sufletul acestui eveniment va fi suceveanul Viorel Romaniuc. Proprietar al unei spălătorii auto din cartierul Burdujeni, Romaniuc şi-a umplut proprietatea cu maşini Trabant şi nu numai. El deţine în momentul de faţă şase maşini Trabant, un Wartburg şi un Barkas, ultimele două fiind „surate” ale mai celebrului Trabant, aflate sub sigla aceluiaşi producător german. Practic, Romaniuc a adunat în ultimii ani cele mai bune maşini Trabant care mai circulau prin Suceava.

Viorel Romaniuc, care deţine, printre altele, şi un superb Trabant decapotabil, ne-a spus că la întâlnire sunt aşteptaţi colecţionari din Braşov, Argeş, Covasna, Botoşani, Vaslui, Galaţi, Timişoara sau Buzău.

„Avem şi destul de mulţi posesori de Trabant din judeţul Suceava care vor fi prezenţi la eveniment, va fi o întâlnire inedită pentru Suceava şi sperăm ca va fi apreciată şi de alţi suceveni, nu doar de cei pasionaţi. Totul se face doar din pasiune pentru această maşină”, a declarat Romaniuc.

La spălătoria auto a acestuia l-am găsit şi pe un alt pasionat de Trabant. Mitică Croitor, un bărbat care conduce şi acum un Trabant şi care spune că a parcurs în jur de 500.000 de kilometri cu acest model de autoturism.

Luat peste picior de unii, Trabantul are destui iubitori în România, dovadă şi abundenţa de mesaje şi fotografii de pe forumul celor pasionaţi de această maşină. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Trabantişti din toată ţara se adună începând de astăzi la Suceava.
 Vizualizări articol: 3855 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Trabantişti din toată ţara se adună începând de astăzi la Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sârbușcă sau dresală cu chișleag Despre moldoveni se spune că ar pune lapte și-n varză acră. Lapte, nu, dar smântână sau chișleag, da. Mai ales dacă varza aia acră este perpelită nițel în ulei, cu niscaiva condimente deasupra și cu ceapă roșie tăiată mărunțel. Dar... Citeşte