Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 12 iun 2015 - Anul XX, nr. 133 (5945)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   2 imagini |   ø fişiere video

Urmăriţi general

Hoţii Şmecherel şi Solomon, căutaţi pentru o spargere dată în patru minute

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Doi tineri de etnie romă din comuna Pojorâta figurează ca urmăriţi general pe site-ul Inspectoratului General al Poliţiei Române, pentru o faptă de furt  comisă pe raza judeţului Arad, unde ar fi dat o spargere „blitz”, în doar patru minute, cu un prejudiciu important, de 26.000 de lei.

Cei doi se numesc Sorin Solomon şi Ghiocel Şmecherel Lacatoş şi au 23, respectiv 22 de ani.

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Chişineu-Criş i-au trimis pe cei doi suceveni în judecată acum câteva zile, pentru fapta de furt comisă în 9 mai 2015, din casa unui bărbat din oraşul Sântana, din judeţul Arad. 

Din ancheta procurorilor arădeni a rezultat că cei doi tineri din Pojorâta, alături de alţi doi inculpaţi, au acţionat în baza unei înţelegeri prealabile şi au pătruns pe proprietatea victimei, prin escaladarea unui gard, de aici pătrunzând prin efracţie în locuinţă. În doar patru minute, cât au stat pe proprietatea păgubitului, după cum a rezultat din imaginile video înregistrate de sistemul de supraveghere al proprietarului, hoţii au sustras suma de 26.000 de lei.

Sorin Solomon a fost trimis în judecată pentru infracţiunile de „furt calificat”  dar şi pentru „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”. Asta pentru că după furt Solomon s-a urcat la volanul unei maşini Seat Alhambra, fapt înregistrat de asemenea video. Sorin Solomon nu posedă permis de conducere pentru nici o categorie de autovehicule. În ceea ce-l priveşte pe Ghiocel Şmecherel Lacatoş (Şmecherel este prenume, nu preclă), acesta a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de „complicitate la furt calificat”, el asigurând paza autorilor care au pătruns în casă.

Cei doi au fost trimişi în judecată cu mandate de arestare preventivă emise în lipsă, asta pentru că deocamdată nu au fost de găsit. Suspecţii fac parte din categoria infractorilor voiajori, care se mută dintr-o localitate în alta pentru a putea acţiona mai uşor şi pentru a-şi pierde urma.

De precizatcăcei doi tineri din Pojorâta au mai fost cercetaţi pentru fapte de furt şi în zona localităţii de domiciliu.  

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Hoţii Şmecherel şi Solomon, căutaţi pentru o spargere dată în patru minute.
 Vizualizări articol: 3254 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Hoţii Şmecherel şi Solomon, căutaţi pentru o spargere dată în patru minute5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Sârbușcă sau dresală cu chișleag Despre moldoveni se spune că ar pune lapte și-n varză acră. Lapte, nu, dar smântână sau chișleag, da. Mai ales dacă varza aia acră este perpelită nițel în ulei, cu niscaiva condimente deasupra și cu ceapă roșie tăiată mărunțel. Dar... Citeşte