Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2015 - Anul XX, nr. 119 (5931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Căutaţi

Agresorii care au terorizat o familie la Şerbăuţi nu au fost găsiţi de poliţişti

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Agresorii care i-au terorizat, în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe membrii unei familii din satul Şerbăuţi, spărgându-le geamurile de la casă iar apoi forţând intrarea în locuinţă, unde l-au lovit pe un tânăr în vârstă de 30 de ani, nu au fost încă găsiţi de poliţişti. Ieri după-amiază, procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Rădăuţi încă aştepta ca suspecţii să fie aduşi la audieri, pentru a se contura mai exact comiterea faptei şi a se stabili măsurile care se impun în acest caz. Fapta este cu atât mai gravă dacă avem în vedere şi motivul agresiunii: tânărul lovit ar fi fost martor într-un dosar penal în care a fost cercetat unul dintre agresori. Din informaţiile pe care le avem, cei doi suspecţi căutaţi de poliţie au dispărut de sâmbătă noapte, nefiind de găsit la domiciliile lor.

Atacul huliganic de sâmbătă noapte s-a petrecut în două etape. Mai întâi, în jurul miezului nopţii, au fost sparte geamurile de la ferestrele casei. Maria I., în vârstă de 59 de ani, din comuna Şerbăuţi, a sesizat la 112 că persoane necunoscute i-au distrus geamurile de la ferestre, aruncând cu pietre. Femeia a declarat că dormea în casă, unde se mai aflau soţul şi fiul său, în vârstă de 30 de ani, şi au fost treziţi de zgomotele produse de sticla spartă. La ora 2.00 din noapte, când poliţiştii care constataseră distrugerea nu mai erau la faţa locului, aceeaşi femeie a sunat din nou la 112. Panicată, femeia a relatat că indivizii au revenit şi au intrat în casă. Aceştia au intrat în camera în care se afla fiul ei, Cristian I., în vârstă de 30 de ani, acesta fiind lovit cu pumnul în faţă.

Oamenii terorizaţi în propria casă au precizat că i-au recunoscut pe doi dintre autori. Ar fi vorba de Dănuţ Maciuc, în vârstă de 32 de ani, şi de Cristi Ionuţ Uhliuc, în vârstă de 18 ani, ambii localnici. Primul a fost implicat în numeroase scandaluri de-a lungul timpului. Rămâne de văzut acum ce vor avea de spus aceştia atunci când vor fi audiaţi de poliţişti. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Agresorii care au terorizat o familie la Şerbăuţi nu au fost găsiţi de poliţişti.
 Vizualizări articol: 2094 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 1.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 1.0 din 1 vot
Agresorii care au terorizat o familie la Şerbăuţi nu au fost găsiţi de poliţişti1.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Prin metode cyber-specifice... trimis de
(26 mai 2015, 11:20:35
... lucrătorii (botsii) Săcției 13 de Miliție Politică au soluționat și acest caz.
Astfel, la comanda nacealnicului secției, toți cybermilițienii au dat Hold sesiunii de Counter Strike în care erau angrenați.
Apoi, grupați în echipaje de cyberstalking kaghebist, milițienii au primit o serie de sarcini diferite:
- unii dintre ei au accesat motoarele de căutare - Google, Yahoo, Bing, Ask, Yandex etc. după aceleași cuvinte cheie de interogare: „Search criminals from Sherbautzi”;
- alții au trecut la identificarea acestor cumpliți infractori, utilizând utilitarele de tip look up, whois;
- pentru ca în final, mândrul și mărețul nacealnic al săcției de Miliție politică, însuși starșîiul- leitenant Greuceanu Vaniușa (fost starșîna), să finalizeze această măiestrită demonstrație de eficiență milițienească prin localizarea infractorilor cu precizie de + / - 2, 5 metri, utilizând o aplicație specifică Săcției 13, tool denumit „where's the criminals”

Rezultatele muncii specifice săcției 13 cibernetice de Miliție politică au fost printate pe coli ordinare - plain paper, prin metoda selectare - copiere - lipire, respectiv prin metoda printscreen, fără nici un fel de elemente de certificare a autenticității datelor, după care aceste fițuici ordinare au fost înaintate procurorului de caz - Ilustrul și Augustul prosecutor cu muci la nas, caș la gură și dinți de lapte - Greuceanu Sebi.

Hip, hip, huray!
Mult trăiască și înflorească parteneriatul dintre Cybermeliția română și Parchetul pășunist-judiciar de pe lângă Lege.
Hip, hip, huray!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în solzii lui (rețeta unui fost ministru) Rasfoiesc, cu placerea de a descoperi gustul altei epoci, paginile unei carti de Constantin Bacalbasa. Tiparita inainte de razboi - in prima si a doua editie - are un titlu intrigant: "Dictatura gastronomica". Am la indemana ambele editii... Citeşte