Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 26 mai 2015 - Anul XX, nr. 119 (5931)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Amenzi neplătite

Individul care a tâlhărit doi bătrâni în casă are de prestat 1.255 de ore de muncă în folosul comunităţii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Tânărul în vârstă de 20 de ani identificat de poliţie drept autor al unei grave fapte de tâlhărie petrecute în satul Mitocaş, comuna Mitocu Dragomirnei, unde doi vârstnici, soţ şi soţie, s-au trezit ameninţaţi cu moartea şi bătuţi în propria casă, pentru a spune unde îşi ţin economiile, are, pe lângă antecedente penale, şi o mulţime de amenzi pe care nu le-a achitat şi care au fost transformate recent de instanţa de judecată în ore de muncă în folosul comunităţii. Pe 14 mai 2015, Judecătoria Suceava a decis, la solicitarea Primăriei comunei Mitocu Dragomirnei, ca amenzile neachitate din ultimii doi ani ale lui Alun Trandafir Cherar, majoritatea aplicate de Poliţie, să fie transformate în ore de muncă în folosul comunităţii. În urma contopirii amenzilor a rezultat că acesta are de prestat 1.255 de ore de muncă în folosul comunităţii. La o medie de 8 ore de muncă pe zi, rezultă că acesta ar trebui să muncească peste 150 de zile lucrătoare, la activităţi edilitar-gospodăreşti, în cadrul Primăriei comunei Mitocu Dragomirnei.

 

I-a lovit pe cei doi bătrâni şi a plecat din casa acestora cu 1.000 de lei

Alun Trandafir Cherar nu a lucrat încă nici o oră în folosul comunităţii.

El se afla sub măsura controlului judiciar pentru o altă faptă de tâlhărie calificată, având impuse mai multe restricţii, pe care nu le-a respectat.

Joia trecută, în jurul orei 9.30, Poliţia a fost sesizată că în noaptea precedentă, în jurul orei 22.00-23.00, o familie de bătrâni, el în vârstă de 93 de ani, ea de 86 de ani, au fost tâlhăriţi la domiciliu. Bătrânii au relatat că un individ a pătruns în incinta locuinței lor, prin forțarea ușii de acces asigurate cu foraibăr. Loviţi de atacator, vârstnicii i-au spus individului că au banii din pensie într-un dulap. Autorul a pus mâna pe suma de 1.000 de lei şi a dispărut imediat. Cei doi bătrâni au fost diagnosticaţi ulterior cu leziuni prin agresiune, pentru care necesită 6-7 zile de îngrijiri medicale. 

Pentru acest caz au fost mobilizaţi peste 20 de poliţişti, coordonaţi de judiciarişti de la Serviciul de Investigaţii Criminale al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava. Acum două zile, duminică, poliţiştii l-au depistat şi prins pe Alun Trandafir Cherar, cel care ar fi comis fapta de tâlhărie asupra celor doi bătrâni, împreună cu un complice.

Suspectul a fost dus la reconstituirea faptei, la faţa locului, descriindu-le în detaliu anchetatorilor cum a acţionat.

Tânărul în vârstă de 20 de ani, care a comis o primă tâlhărie acum cinci ani de zile, a fost reţinut în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Suceava, duminică seară, iar ieri după-amiază urma să fie prezentat instanţei de judecată, cu propunere de arestare preventivă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Individul care a tâlhărit doi bătrâni în casă are de prestat 1.255 de ore de muncă în folosul comunităţii.
 Vizualizări articol: 1763 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Individul care a tâlhărit doi bătrâni în casă are de prestat 1.255 de ore de muncă în folosul comunităţii0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Crap în solzii lui (rețeta unui fost ministru) Rasfoiesc, cu placerea de a descoperi gustul altei epoci, paginile unei carti de Constantin Bacalbasa. Tiparita inainte de razboi - in prima si a doua editie - are un titlu intrigant: "Dictatura gastronomica". Am la indemana ambele editii... Citeşte