Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 feb 2015 - Anul XX, nr. 47 (5859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   16 imagini |   ø fişiere video

„Ziua porţilor deschise”

Preşcolari, părinţi, cadre didactice, în vizită la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava a fost organizată ieri „Ziua porţilor deschise”, eveniment care le-a permis preşcolarilor din mai multe grădiniţe din municipiu să treacă pragul unităţii pentru a vedea care sunt condiţiile de desfăşurare a orelor la clasa pregătitoare. Acţiunea, ajunsă la a III-a ediţie, a dat ocazia şi părinților să vadă dacă școala la care vor să-și înscrie copilul corespunde cerințelor lor.

În intervalul 8:00-17:00, preşcolari de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Aşchiuţă”, Grupa mare „Iepuraşii”, coordonaţide profesoara Safta Daraba, de la Grădiniţa cu Program Prelungit „Prichindel” din Burdujeni, coordonaţi de profesoarele Tatiana Apetrei şi Adina Bordeianu, de la Grădiniţa „Maria Montessori” din Suceava, însoţiţi de profesoara Rodica Damaschin şi de educatoarea Maricica Domunco şi de la Gradiniţa „Little Paradise”, însoţiţi de educatoarea Ioana Ursan şi de profesoara Cristina Ciucla,au vizitat Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava, clasele de curs, cabinetele şcolare, după care s-au oprit în câte o clasă şi au participat la activităţile elevilor. Coordonatoarea proiectului „Ziua porţilor deschise”, profesoaraMihaela Ştefania Domunco, a mulţumit tuturor cadrelor didactice de la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava care s-au implicat în această acţiune: Maricica Andronache, Adriana Cosovan, Anca Căldăruş, Mihaela Rusu, Lucica Găitan, Lăcrămioara Toma, Ileana Mînecan, Adina Grigoraş, Cătălina Lucasevici, dar şi părinţilor şi cadrelor didactice care i-au însoţit pe preşcolari. „Activitatea a devenit deja o tradiţie în cadrul şcolii noastre şi ne bucurăm că anul acesta am fost vizitaţi de un număr şi mai mare de copii însoţiţi de educatoare şi de părinţi”, a explicat profesoaraMihaela Ştefania Domunco.

 

Deschidere cătrecomunitate

Directoarea Şcolii Gimnaziale Nr. 1 Suceava, profesoara Gabriela Mihai, a declarat că acţiunea „Ziua porţilor deschise” înseamnă deschidere către comunitate, „oportunitatea preşcolarilor, dar şi a părinţilor, de a ne vizita şcoala, de a vedea care sunt dotările. Fiecare părinte poate să studieze oferta educaţională, să se întâlnească cu cadrele didactice, să viziteze clasele. Mai mult, preşcolarii au activităţi comune cu elevii noştri, iar la finalul zilei fiecare pleacă acasă cu o lucrare pe care a realizat-o în <Ziua porţilor deschise>.Părinţii şi preşcolarii au oportunitatea de a pune întrebări şi de a primi răspunsuri, de a vedea cum se desfăşoară orele şi activitatea la noi în şcoală”. Profesoara Safta Darabă, care i-a coordonat pe cei 25 de preşcolari de la „Grădiniţa „Aşchiuţă”, ne-a spus că „Ziua porţilor deschise la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava a reprezentat un bun prilej pentru preşcolari de a vizita sălile de curs. Cei mici au fost încântaţi, atmosfera a fost una foarte plăcută, au făcut cunoştinţă cu copiii din clasa pregătitoare, cu care au lucrat şi cu care au desfăşurat diverse activităţi. Obiectele lucrate în clasă au fost luate acasă drept amintire de fiecare dintre preşcolari”.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Preşcolari, părinţi, cadre didactice, în vizită la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava.
 Vizualizări articol: 2638 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Preşcolari, părinţi, cadre didactice, în vizită la Şcoala Gimnazială Nr. 1 Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mălainic sau turtă de mălai E astăzi Joia Iepelor, când alte interdicții din Săptămâna Mare a Postului Paștilor trebuie respectate.. Nu se folosesc obiecte ascuțite, fiind pericol de înțepături atât pentru animale, cât și pentru oameni. Acum se... Citeşte