Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 27 feb 2015 - Anul XX, nr. 47 (5859)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video
Gabriel MANTA

Gabriel MANȚĂ


Aniversat şi contestat

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Ovidiu Ioaniţoaia a împlinit venerabila vârstă de 70 de ani, iar echipa sa de la Gazeta Sporturilor i-a făcut o surpriză, dedicându-i 18 pagini din ediţia de joi. Îmi închipui cum l-au fentat în şedinţa de redacţie cu subiectul de prima pagină, cu poza, cu titlul, pentru ca să se trezească dimineaţă cu o poză retro pe prima pagină, cu ţigara din vremurile bune. Nu s-or fi gândit că omul are la activ o operaţie pe cord şi nu e bine să-i provoace astfel de emoţii?! În cuprinsul ziarului, amintirile cu directorul ziarului s-au ţinut lanţ, dar cea care l-a dat gata a fost fiica sa, prezentă şi ea cu un text. În fine, v-am mai spus că nu-mi place festivismul, mi-a ajuns ăla de dinainte de ’89, dar a mai fost unul care a folosit cuvântul “ode” în legătură cu materialele din ziar. Doamnelor şi domnilor, Raduuu Banciu! În emisiunea sa de la Sport Total FM, deşi nu i-a negat unele merite de bază, afirmând că îl citeşte de la 11 ani, Banciu l-a făcut praf şi pulbere pe Ioaniţoaia, la ceas aniversar. S-a referit la ediţia Gazetei ca la una provenită din cultul personalităţii, spunând că ziariştii au fost obligaţi să scrie laudativ despre şeful lor. Cine, Radu Cosaşu, Traian Radu Ungureanu sau Tudor Octavian?! Alimentându-se singur, în binecunoscutul stil Becali, Banciu s-a enervat şi nu şi-a dezamăgit fanii nici de data asta: “Ioaniţoaia, eşti o jigodie!”… Dacă n-ar fi exagerat, ca de obicei, ar fi fost binevenită şi o voce critică, mai ales că Banciu vorbea din propria experienţă sub directoratul lui Ioaniţoaia, pe vremea ProSportului. Monologul său a căpătat accente comice când i-a reproşat că, deşi era recunoscut ca vorbitor de franceză academică, başca îi făcuse rost de viză lui Ioaniţoaia pentru Burkina Faso de la ambasada din Paris, acesta nu l-a trimis nici la CM din Franţa, nici la meciul Stelei de la Bastia, ba nici măcar nu l-a chemat să-l prezinte unei delegaţii de jurnalişti francezi, care făceau un reportaj despre sportul românesc. Banciu fusese bun doar să vorbească la telefon cu ei, iar acum era considerat incomod. Frustrarea lui poate fi înţeleasă, mai ales că Ioaniţoaia e recunoscut că-şi trăgea partea leului în deplasările la competiţii de anvergură sau la altele folosite doar ca pretext pentru vizitat locuri exotice.

Ar mai fi ceva amuzant legat de cei doi: vestitul episod de la Procesul Etapei, cu Ţiţi Dumitriu vorbind la telefon cu “Lucescu”, imitat de Radu Banciu! Este prima apariţie a sa la televizor, iar dacă sunteţi curioşi să-l vedeţi cu păr, căutaţi pe youtube după Procesul etapei şi nea Mircea.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Aniversat şi contestat.
 Vizualizări articol: 1681 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 1 vot
Aniversat şi contestat5.051

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



Alte articole semnate de:
Doru POPOVICI
Doru POPOVICI
Gabriel MANTA
Gabriel MANTA

 

 

RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Mălainic sau turtă de mălai E astăzi Joia Iepelor, când alte interdicții din Săptămâna Mare a Postului Paștilor trebuie respectate.. Nu se folosesc obiecte ascuțite, fiind pericol de înțepături atât pentru animale, cât și pentru oameni. Acum se... Citeşte