Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 feb 2015 - Anul XX, nr. 38 (5850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   17 imagini |   ø fişiere video

La Vatra Dornei

Dragoste, zăpadă şi multă distracţie, la cea de-a 32-a ediţie a Serbărilor Zăpezii

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

La Vatra Dornei, Serbările Zăpezii, îndrăgite de mii şi mii de oameni, care se adună acolo din toate colţurile ţării, pentru a se bucura de zăpadă, sporturi de iarnă, distracţie pe cinste şi nu în ultimul rând de mâncare bună şi servicii de calitate, stau în acest an sub semnul dragostei.

Primul weekend al manifestărilor organizate pentru cea de-a 32-a ediţie a Serbărilor Zăpezii a atras mii de îndrăgostiţi de toate vârstele, care au sărbătorit Ziua Îndrăgostiţilor, în varianta internaţională – Valentine's Day, pe pârtiile de schi, săniuş şi de tubbing, în vreme ce seara s-au distrat pe cinste în compania îndrăgiţilor artişti de la Compact, Hara şi Adda.

Următorul weekend, în care pe scenă vor urca Michael Star şi Cosmina, Alina Eremia, Odyssey şi Cabron, va fi de asemeni marcat de iubire, fiind foarte aproape de o altă sărbătoare a îndrăgostiţilor, de data aceasta 100% românească - Dragobetele.

 

Zăpadă, muzică bună şi vreme minunată

Cei care au ales să îşi petreacă finele săptămânii la Vatra Dornei au avut toate motivele să se bucure de alegerea făcută.

Vremea s-a dovedit mai mult decât potrivită, soarele surâzându-le din plin celor veniţi acolo la distracţie şi la relaxare, dar fără a afecta stratul gros de zăpadă.

Schiorii, snow-surferii şi cei care au preferat plimbările prin natură au avut parte de zile de iarnă senine, în pauzele dintre cursele pe pârtii oprindu-se pe margine pentru a se bucura de razele mângâietoare ale soarelui.

Toate pârtiile de schi din Dorna - „Parc”, cu o lungime de 1.400 de metri, „Telescaun”, de 3.000 de metri, şi „Veveriţa”, de 800 de metri - au fost la mare căutare, schiori de toate vârstele vânzolindu-se în toate direcţiile, „zburând” pe crestele şi poalele înzăpezite ale dealurilor, muzica ce răsuna contribuind la sentimentul general de bucurie, fericire, ducându-te cu gândul la o staţiune de schi austriacă.

Numărul mare al celor care au venit să se distreze acolo, indiferent dacă practică sau nu sporturile de iarnă, era vizibil nu doar pe pârtii, ci şi în forfota de pe străzi ori în mulţimea de turişti dornici să urce cu telescaunul pe Dealul Negru, unii temerari avântându-se să schieze şi pe pantele acestuia, deşi nu au statut de pârtie autorizată.

Chiar dacă numărul turiştilor a fost foarte mare, pe nici una dintre pârtiile de schi nu s-au petrecut incidente regretabile, măsurile de siguranţă luate şi sfaturile instructorilor de schi dovedindu-se a fi valoroase.

 

Distracţie în noapte, alături de Compact, Adda şi Hara

Buna dispoziţie a turiştilor veniţi la Vatra Dornei a fost asigurată şi de spectacolele artistice pregătite de organizatori, adică Primăria Vatra Dornei împreună cu Consiliul Local. Vineri seara, pe scena amenajată în spatele Cazinoului din Vatra Dornei au urcat Michael Star şi Cosmina, în vreme ce sâmbătă, în faţa miilor de spectatori s-au aflat membrii legendarei trupe rock Compact.

„Suntem o trupă binecuvântată, pentru că după 35 de ani avem prieteni care se bucură să cânte alături de noi”, le-a spus Paul Ciuci, solistul vocal, miilor de oameni care au cântat împreună cu el melodii celebre precum „Cântec pentru prieteni”, „Stai cu mine”, dar şi cea mai nouă melodie a lor, „Am curaj”.

Înainte de apariţia pe scenă a celor de la Compact, primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, a premiat câştigătorii concursului de schi&snowboard care a avut loc în aceeaşi zi, cu câteva ore înainte.

Una dintre cele mai îndrăgite soliste ale momentului, Adda, a fermecat publicul cu vocea sa, melodia „Nu plânge, Ană” fiind cântată de două ori, la cererea publicului, care a impresionat-o până la lacrimi pe cântăreaţă, prin dedicarea cu care a cântat alături de ea.

Cireaşa de pe tort s-a dovedit a fi trupa Hara, care a revenit în forţă la Serbările Zăpezii după o absenţă de trei ani, cântând cu foc, de a încins publicul, unii formând hore mari, de zeci de oameni, în faţa scenei.

Un nou weekend plin de evenimente plăcute se anunţă a fi şi la finele acestei săptămâni, când iubitorii sporturilor de iarnă sunt aşteptaţi în număr mare la Serbările Zăpezii în frumosul ţinut al Dornelor.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Dragoste, zăpadă şi multă distracţie, la cea de-a 32-a ediţie a Serbărilor Zăpezii.
 Vizualizări articol: 1734 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 2 voturi
Dragoste, zăpadă şi multă distracţie, la cea de-a 32-a ediţie a Serbărilor Zăpezii5.052

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Curcan fript Prieten cu Anton Pann și cu mulți cărturari români de la jumătatea veacului al XIX-lea, J.C. Hințescu era de fapt sas - pe numele său real: Hintz -, librar în Șcheii Brașovului. Era însă împătimit după tot ceea ce venea din... Citeşte