Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
marţi, 17 feb 2015 - Anul XX, nr. 38 (5850)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Ardeleanu: „Pseudo-concursurile PSD de politizare a educației sunt ilegale”

Marţi, 17 Februarie 2015 (16:11:40)de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)
Deputatul PNL de Suceava Sanda-Maria Ardeleanu a declarat că liberalii solicită stoparea de urgenţă a concursurilor pentru funcţiile de inspector general din cadrul Inspectoratelor Şcolare Judeţene. Sanda-Maria Ardeleanu a arătat că acest demers al liberalilor vine după ce Ministerul Educaţiei a trimis în întreaga ţară adresele de înştiinţare pentru participarea la concursul de inspector general, precum şi metodologia de organizare şi desfăşurare a concursului. „De frica pierderii guvernării, PSD a început operaţiunea de aranjare pe posturi calduţe a clientelei de partid”, a spus Ardeleanu. Ea a precizat că din punct de vedere juridic, nici un candidat pentru aceste funcţii nu va putea să depună un dosar complet pentru a putea participa la aceste concursuri. Deputatul liberal a explicat că „tot acest demers sfidător” pentru cerinţele de calitate şi competenţă este ilegal, având în vedere că potrivit metodologiei de concurs fiecare candidat va trebui să depună un certificat medical, potrivit art. 234, alin (1) din Legea Educaţiei Naţionale, formular care trebuia să fie elaborat de Ministerul Educaţiei, împreună cu Ministerul Sănătăţii. „Acest lucru nu s-a întâmplat. Din acest motiv, din punct de vedere juridic nimeni nu va putea să depună un dosar complet. Aşadar, concursurile vor putea fi atacate de către oricine. Aceasta este dovada clară a lipsei de profesionalism şi seriozitate din partea PSD la vârful educației”, consideră Ardeleanu.
În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Ardeleanu: „Pseudo-concursurile PSD de politizare a educației sunt ilegale”.
 Vizualizări articol: 1619 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Ardeleanu: „Pseudo-concursurile PSD de politizare a educației sunt ilegale”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Ardeleanu: „Pseudo-concursurile PSD de politizare trimis de
(17 feb 2015, 19:10:43
in acest mod a procedat la randul lor pnl si pdl !

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Alte titluri din Ultima ora local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Curcan fript Prieten cu Anton Pann și cu mulți cărturari români de la jumătatea veacului al XIX-lea, J.C. Hințescu era de fapt sas - pe numele său real: Hintz -, librar în Șcheii Brașovului. Era însă împătimit după tot ceea ce venea din... Citeşte