Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2015 - Anul XX, nr. 35 (5847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9754 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6739 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Turism

La Vatra Dornei încep astăzi „Serbările Zăpezii”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Începând de astăzi, în Vatra Dornei va începe ediţia de anul acesta a „Serbărilor Zăpezii”. Timp de trei zile, până duminică, 15 februarie, iubitorii sporturilor de iarnă şi nu numai sunt aşteptaţi să participe atât la concursurile organizate pe pârtiile de schi din Vatra Dornei, cât şi la concertele de muzică ce vor avea loc în parcul central, în spatele cazinoului. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, ne-a declarat ieri că toate pârtiile sunt deschise şi pregătite pentru cei care vor să schieze. Ilie Boncheş a amintit că iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziţie trei pârtii de schi: „Parc” cu o lungime de 1.400 de metri, „Telescaun”, de 3.000 de metri, şi „Veveriţa”, de 800 de metri. „Îi aşteptăm pe suceveni şi nu numai să vină în număr cât mai mare la Vatra Dornei, o adevărată staţiune a sporturilor de iarnă. Toţi cei care vor veni la Vatra Dornei vor avea parte de spectacole de muzică, activităţi distractive, dar şi pârtii pregătite pentru cei care vor să schieze”, a spus Ilie Boncheş.

În perioada 13 – 15 februarie, cei care vor participa la „Serbările Zăpezii” vor avea parte de concerte susţinute de Michael Star, Cosmina (vineri), Compact, Adda şi Hara (sâmbătă). Duminică, 15 februarie, organizatorii le vor oferi turiştilor spectacole de muzică populară susţinute de Ansamblul „Bistriţa Aurie”, Miruna şi David Ţăran, Ionela Niţucă, Ansamblul Dorna Dorului, Pamfil Roată şi Ana Ilca Mureşan, Mădalina Candrea, Ansamblul Balada – Bistriţa, Alexandru Brădăţan şi Emilia Dorobanţu.

"Serbările Zăpezii" de la Vatra Dornei vor fi organizate şi în weekendul 20 – 22 februarie, programul fiind următorul: vineri, 20 februarie - Michael Star şi

Cosmina, sâmbătă 21 februarie - Michael Star, Alina Eremia, Odyssey şi Cabron, iar duminică, 22 februarie, Ilioara Ştefănel, Ansamblul ,,Poieniţa” din Poiana Stampei, Camelia Lucescu şi Daiana Ivaşcu, Ionuţ Candrea, Cristian Pomohaci, Ansamblul "Plaiurile Dornelor" şi Lucian Drăgan.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului La Vatra Dornei încep astăzi „Serbările Zăpezii”.
 Vizualizări articol: 1544 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
La Vatra Dornei încep astăzi „Serbările Zăpezii”0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole verde gătită mocănește A venit vremea să dăm din nou iama prin cămări și să gătim mâncăruri aflate din vechile cărți de bucate. Pe la 1888, când românul se învățase deja să aibă-n bucătărioară, pe raft, cărți de soiul acesta, publicate în... Citeşte