Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2015 - Anul XX, nr. 35 (5847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9763 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6386 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   1 imagine |   ø fişiere video

Pas spre normalitate

Erorile de pe indicatoarele de la „zidul morţii” au fost corectate

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Gafele de pe panourile rutiere dispuse în zona pilonului şoselei de centură care se intersectează cu DN 17, la „zidul morţii”, în vederea deschiderii tronsonului III al şoselei de centură, gafe sesizate de Monitorul de Suceava, au fost corectate.

Astfel, indicatorul conform căruia de la intrarea în municipiul Suceava dinspre Şcheia şi până la Aeroportul Salcea erau 6 kilometri, exact cât până în centrul Sucevei, a fost corectat, fiind trecută distanţa de 19 kilometri.De asemenea, un indicator care semnaliza că până la Botoşani sunt 49 de kilometri a fost îndepărtat (la o sută de metri distanţă de acest indicator se afla altul, care arată că până la Botoşani sunt doar 47 de kilometri).

Un alt panou dispus la ieşirea din Suceava spre Gura Humorului, care a fost dat jos după mai bine de 24 de ore de la montare, avea toate distanţele rutiere greşite. Conform acelui panou, de la Suceava la Gura Humorului erau 145 de kilometri, de la Suceava la Câmpulung Moldovenesc 148 de kilometri, în timp ce până la Cluj-Napoca erau doar 182 de kilometri.

În urma acestor gafe, Ovidiu Laicu, directorul Direcţiei Regionale de Drumuri şi Poduri Iaşi, a anunţat că în cadrul instituţiei se va întruni o comisie de anchetă în care vor fi cercetaţi cei din conducerea Secţiei de Drumuri Naţionale Suceava. Aceştia vor răspunde pentru că nu au supravegheat lucrările de amenajare rutieră, efectuate de firma Teo Trans Consulting Bucureşti.  Şi firma ar urma să fie sancţionată la finalizarea contractului de execuţie. 

Între timp, nu putem remarca faptul că tronsonul III al şoselei de centură nu a fost deschis nici la ultimul termen avansat oficial, 11 februarie. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Erorile de pe indicatoarele de la „zidul morţii” au fost corectate.
 Vizualizări articol: 1249 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Erorile de pe indicatoarele de la „zidul morţii” au fost corectate0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Bla bla bla si alt termen trimis de
(13 feb 2015, 17:26:40
Aceasta centura va fi data in folosinta DOAR cand incompetentul de nechifur nu va mai fi in fruntea CJ.....Oare acestui oligofren umplut cu borhot dospit, nu ii este rusine sa ne tot tromboneasca cu noi si noi termene de inaugurare????? Ce fel de sef esti la carmuirea unui judet, cand toti isi bat piula de tine????/ Sta dospeala si le asculta vrajeala! Nechifure.......du-te si te arunca in raul Moldova, la tine la Vadul Moldovei.....Judetul Suceava e o povara prea mare pt tine, povara care s-a dovedit ca nu e pt un colhozar ca tine!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole verde gătită mocănește A venit vremea să dăm din nou iama prin cămări și să gătim mâncăruri aflate din vechile cărți de bucate. Pe la 1888, când românul se învățase deja să aibă-n bucătărioară, pe raft, cărți de soiul acesta, publicate în... Citeşte