Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2015 - Anul XX, nr. 35 (5847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9762 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6699 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Nunta de vis

Târgul de nunţi Trend Mariaj, inaugurat astăzi la Shopping City Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Viitorii miri sunt aşteptaţi la Shopping City Suceava în perioada 13-15 februarie, la târgul de nunţi Trend Mariaj. Cei care îşi doresc o nuntă de vis şi vor să se pregătească pentru cel mai aşteptat moment din viaţa lor sunt invitaţi la târgul de nunţi din incinta Shopping City Suceava.

Indiferent dacă doresc să pună la punct ultimele detalii ori să aleagă o gamă complexă de servicii, expozanţii îi aşteaptă pe viitorii miri cu ultimele tendinţe în domeniul nunţilor.

În cadrul târgului Trend Mariaj organizat de Shopping City Suceava vor fi prezentate de la cele mai spectaculoase aranjamente, până la cele mai frumoase rochii de mireasă şi cele mai elegante costume de mire. De altfel, nelipsite vor fi şi celelalte elemente esenţiale pentru o nuntă unică: verighete/bijuterii, decoraţiuni sală/aranjamente florale, sonorizare/interpreţi, pachete foto/video, invitaţii, lumini ambientale, make-up şi hair-styling, cofetării/patiserii etc.

Pe întreaga durată a târgului vor fi surprize şi premii pentru vizitatori.

Cei care participă la târgul de nunţi şi se înscriu la tombola specială au şansa de a câştiga o serie de premii importante puse în joc pentru viitorii miri: photobook & şedinţă foto oferite de NCC Studio; weekend la Domeniul Dornei oferit de Mariage D`Amour; o şedinţă foto pentru miri oferită de Marius Rădăşanu; un voucher de 1.000 de lei oferit de Divin Feminin; o şedinţă foto petru logodnă oferită de Marius Curteanu, un tort oferit de către Delicatese Larisa, o şedinţă foto love story + tablou canvas A3 oferite de Vlad Purice & Florăria Exotica.

Pe 14 februarie, de Valentine`s Day, cuplurile care doresc să îşi unească destinele pentru o zi, în cadrul „Căsătoriilor de probă”, sunt invitate să se bucure de atmosfera romantică a Veneţiei, într-un decor de poveste special pregătit pentru îndrăgostiţi. Aceştia vor sărbători cu şampanie, vor primi certificate de căsătorie, iar pentru a-şi aminti de această zi, un fotograf va surprinde cele mai importante moment. Mirii vor avea la dispoziţie măşti veneţiene pentru a se încadra în atmosferă, iar fotografiile vor putea fi descărcate de pe pagina de Facebook shoppingcitysuceava.

Duminică, 15 februarie, începând cu ora 12:00, sucevenii sunt invitaţi la un spectacol cu muzică live de excepţie susţinut de artişti de seamă apreciaţi de publicul sucevean: Artis Band, Trupa 9, Versus Band , DJ Verony Team, Alexandra Irimesei, Elvis (Ionuţ Ilisoi), Bianca Ciubotaru, Elena Mărgineanu cu sprijinul Party Show Events& Entertainment. De asemenea, vizitatorii vor putea admira şi demonstraţii de dans susţinute de Bucovina Dance Studio, precum şi demonstraţii de hairstyle & make-up oferite de Salon D`Anais din incinta Shopping City Suceava şi Salon Michelle.

Pe 15 februarie, începând cu ora 17:00, tinerii îndrăgostiţi, dar şi publicul sucevean, se vor putea bucura de o prezentare de modă cu rochii de mireasă, costume de mire şi ţinute de ocazie, dar şi de un superconcert Delia.

Îndrăgostiţii de toate vârstele vor putea să îşi exprime iubirea alături de îndrăgita interpretă Delia, pe cele mai cunoscute piese ale artistei: „Pe aripi de vânt”, „Ipotecat”, „Doar pentru tine”, „Parfum de fericire” etc.

 

Programul Târgului de nunţi „Trend Mariaj”

Vineri, 13 februarie

13:30 – Deschidere oficială

13:30-14:30 – Sesiuni demonstrative – Şcoala de Dans Bucovina Dance Studio

14:30-15:30 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais

Sâmbătă, 14 februarie

13:00-15:00 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon D`Anais

15:00-18:00 – „Întâlnire în Veneţia” – fotografii gratuite într-un decor veneţian

10:00-16:00 – Căsătorii de probă

17:00-18:00 – Demonstraţie hairstyle & make-up oferită de Salon Michelle

Duminică, 15 februarie

12:00-13:30 – Recital DJ Verony Team, Elvis, Bianca Ciubotaru, Alexandra Irimese, Elena Mărginean

13:30-16:30 – Recital Versus Band, Recital Artis Band, Recital Trupa 9

17:00-20:00 – Prezentare de modă, concursuri cu premii, superconcert Delia

Târgul de nunţi de la Shopping City Suceava poate fi vizitat zilnic, între orele 09:00-21:00.

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Târgul de nunţi Trend Mariaj, inaugurat astăzi la Shopping City Suceava.
 Vizualizări articol: 1014 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Târgul de nunţi Trend Mariaj, inaugurat astăzi la Shopping City Suceava0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole verde gătită mocănește A venit vremea să dăm din nou iama prin cămări și să gătim mâncăruri aflate din vechile cărți de bucate. Pe la 1888, când românul se învățase deja să aibă-n bucătărioară, pe raft, cărți de soiul acesta, publicate în... Citeşte