Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 13 feb 2015 - Anul XX, nr. 35 (5847)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,971 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,5892 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Promovare

Administraţia judeţeană va organiza şi va participa la 16 târguri şi evenimente turistice

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava va aloca o sumă de 610.000 de lei (6,1 miliarde de lei vechi) pentru a organiza sau a participa în anul 2015 la 16 târguri şi evenimente turistice. Şeful administraţiei judeţene, Cătălin Nechifor, a arătat că acţiunile din anul 2015 se vor axa în principal pe punerea în valoare a obiectivelor şi atracţiilor turistice naturale şi antropice, a moştenirii culturale, a tradiţiilor şi obiceiurilor din zonă şi a produselor turistice specifice judeţului. „Acestea vor fi cunoscute de cei interesaţi prin intermediul materialelor de informare şi promovare, precum şi al ofertelor turistice realizate de operatorii economici şi de asociaţiile profesionale de turism din judeţ”, a mai precizat Cătălin Nechifor. El a menţionat că potrivit datelor statistice, în primele unsprezece luni ale anului 2014, judeţul Suceava a fost vizitat de 237.800 de turişti, cu 7,3% mai mult decât în aceeaşi perioadă a anului 2013. „Luând în considerare estimările cu privire la gradul de ocupare a structurilor de cazare din judeţ din luna decembrie 2014, putem aprecia că numărul turiştilor cazaţi în judeţul Suceava în cursul anului trecut a crescut faţă de anii anteriori”, a spus şeful administraţiei judeţene.

De precizat că printre târgurile de turism la care Consiliul Judeţean Suceava va participa anul acesta se numără cele din Chişinău (Republica Moldova), Târgurile de Turism ale României din lunile martie şi noiembrie, dar şi un târg internaţional de turism din Polonia. Din fondurile care vor fi alocate de Consiliul Judeţean vor mai fi finanţate şi ediţiile de anul acesta ale proiectelor "Paştele în Bucovina", "Hora Bucovinei", "Crăciun în Bucovina", "Pelerin în Bucovina", dar şi organizarea Târgurilor de Turism ale Bucovinei din Constanţa, Iaşi şi Bucureşti.

De asemenea, în luna august a.c. va avea loc ediţia de anul acesta a Festivalului „Comorile muntelui”, organizat pe masivul Rarău, iar în septembrie va avea loc Festivalul „Tradiţii şi legende bucovinene” din comuna Horodnic de Sus. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Administraţia judeţeană va organiza şi va participa la 16 târguri şi evenimente turistice.
 Vizualizări articol: 935 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
Administraţia judeţeană va organiza şi va participa la 16 târguri şi evenimente turistice0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Fasole verde gătită mocănește A venit vremea să dăm din nou iama prin cămări și să gătim mâncăruri aflate din vechile cărți de bucate. Pe la 1888, când românul se învățase deja să aibă-n bucătărioară, pe raft, cărți de soiul acesta, publicate în... Citeşte