Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 feb 2015 - Anul XX, nr. 31 (5843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9765 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6373 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Identificaţi de poliţie

Cinci tineri cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice, după scandalul cu spray iritant lacrimogen din faţa unui club din Suceava

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Poliţia a anunţat că i-a identificat pe autorii scandalului din noaptea de 17 spre 18 ianuarie, din faţa unui club din municipiul Suceava, când agenţii de pază care asigurau ordinea au fost loviţi de un grup de tineri care voiau să pătrundă în interior, pentru a se răfui cu un grup de rivali cu care mai avuseseră o altercaţie anterioară, într-un alt club. În timpul altercaţiei din acea noapte unul dintre scandalagii a pulverizat spray iritant lacrimogen, creând panică printre clienţii localului.

 

Cinci tineri puşi sub acuzare. Trei au făcut o „escală” de 24 de ore în arest

În urma anchetei investigative a judiciariştilor din cadrul Poliţiei municipiului Suceava s-a stabilit că cinci tineri au făcut parte din grupul agresiv. Din informaţiile pe care le avem este vorba de Ioan Cuşnir, în vârstă de 27 de ani, Ioan Homiuc, în vârstă de 22 de ani, ambii din comuna Dărmăneşti,  Andrei Cărceanu, în vârstă de 22 de ani, din comuna Pătrăuţi, Traian Uriciuc, de 19 ani şi Mihai Iriciuc, în vârstă de 20 de ani, ultimii doi din municipiul Suceava.

Faţă de cei cinci s-a dispus începerea urmăririi penale sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Vinerea trecută, trei dintre suspecţi, Andrei Cărceanu, Traian Uriciuc şi Mihai Iriciuc, au fost reţinuţi în baza ordonanţei de reţinere, pentru 24 de ore, fiind introduşi în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava. La expirarea ordonanţei cei trei au fost lăsaţi să plece acasă, fără a se solicita mandate de arestare preventivă.

 

Agenţii de pază nu au dorit să depună plângere

Interesant este că Poliţia municipiului Suceava i-a pus sub acuzare pe cei cinci deşi nu a înregistrat nici o plângere.

Subcomisarul Ionuţ Epureanu, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Suceava, a explicat că cei doi agenţi de pază loviţi şi-au exprimat poziţia procesuală, rezervându-şi dreptul de a nu depune plângere pentru comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe.

În aceste condiţii, poliţiştii au întocmit dosar penal doar pentru infracţiunea de tulburare a ordinii şi liniştii publice.

„Având în vedere pericolul social generat de astfel de atitudini şi comportamente care aduc atingere valorilor comunitare şi pot induce o stare de nesiguranţă în special în rândul tinerilor care frecventează astfel de locaţii cu scopul de a se distra în mod civilizat,  poliţiştii s-au autosesizat şi au demarat cercetări întocmind un dosar de cercetare penală sub aspectul comiterii infracţiunii de tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a explicat ofiţerul Epureanu.

Ancheta poliţiei continuă pentru a se stabili participaţia fiecăruia dintre suspecţi la comiterea faptei.

Poliţiştii au încercat că demonstreze prin această acţiune că deţin situaţia sub control, după ce mai multe grupuri rivale au fost implicate în răfuieli în ultimele luni de zile. Violenţele au culminat cu tentativa de omor comisă în luna septembrie a anului trecut asupra unui taximetrist, în centrul Sucevei, pentru care au fost arestaţi preventiv fraţii Turu din cartierul Burdujeni şi complicii acestora. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Cinci tineri cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice, după scandalul cu spray iritant lacrimogen din faţa unui club din Suceava.
 Vizualizări articol: 2037 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.40/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.4 din 5 voturi
Cinci tineri cercetaţi pentru tulburarea liniştii publice, după scandalul cu spray iritant lacrimogen din faţa unui club din Suceava3.455

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Violentele se tin lant trimis de
( 9 feb 2015, 12:08:09
Sambata noapte iar erau mascatii in fata la Versus si-i rupeau pe unii.
2.   HAHA trimis de
( 9 feb 2015, 17:52:49
da cine erau bodyguarzi ? politia tine situatia sub control ? ☭  pe eilaughing

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Cum considerați că ar trebui aleși primarii și presedinții de Consilii Județene?

Un tur de scrutin
Două tururi de scrutin
Nu știu / Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Miel cu spanac Da, știu, mai e o țâră până la Paști. Nici în post nu am intrat încă. Dar mă gândesc că, așa cum țăranul român ăși face vara sanie și iarna car, de pe acum ar trebui gospodinele să-și întocmească meniul... Citeşte