Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
luni, 9 feb 2015 - Anul XX, nr. 31 (5843)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

În 2015

CJ Suceava îşi propune să realizeze venituri mai mari cu 27,5 milioane de euro

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Consiliul Judeţean Suceava îşi propune să realizeze anul acesta venituri mai mari cu 27,5 milioane de euro comparativ cu cele realizate în 2014. Potrivit proiectului de buget al Consiliului Judeţean Suceava pentru 2015, care urmează să fie supus aprobării la finalul acestei săptămâni, veniturile totale pentru acest an sunt estimate la suma de aproximativ 504 de milioane de lei. În comparaţie cu anul 2014, când veniturile realizate efectiv au fost de 383 milioane de lei, sumele pe care administraţia judeţeană estimează că le va încasa vor fi mai mari cu 121 de milioane de lei, adică circa 27,5 milioane de euro. Pentru anul 2015, Consiliul Judeţean îşi propune să obţină venituri proprii de 78,6 milioane de lei. În acelaşi timp, în conturile administraţiei judeţene ar trebui să intre anul acesta, pe lângă alte venituri, şi sume de bani primite de la Uniunea Europeană, în valoare estimată de aproape 127,6 milioane de lei.

 

CJ Suceava va aloca pentru drumuri şi poduri o sumă de 23,6 milioane de lei

La capitolele de cheltuieli, Consiliul Judeţean a prevăzut pentru acest an pentru învăţământ o sumă totală de puţin peste 59 milioane de lei, din care 19,583 milioane de lei vor fi cheltuiţi pentru programul guvernamental „Laptele şi Cornul”. Sănătatea va oprimi de la administraţia judeţeană o sumă de 2,179 milioane de lei, din care Spitalului Judeţean „Sf. Ioan cel Nou” Suceava îi va reveni suma de 1,68 milioane de lei. La capitolul „cultură, recreere şi religie”, Consiliul Judeţean va aloca 80 de milioane de lei. Cele mai multe fonduri la acest capitol vor fi alocate pentru proiecte cu finanţare nerambursabilă, respectiv 60,77 milioane de lei. De asemenea, pentru anul acesta vor creşte sumele alocate Muzeului Bucovinei – 6,5 milioane de lei, şi Centrului Cultural Bucovina – 5,3 milioane de lei. Pentru personalul neclerical, administraţia judeţeană va contribui cu suma de aproape 5,5 milioane de lei.

Din totalul cheltuielilor propuse pentru anul 2015, cea mai mare parte, în valoare de 148,5 milioane de lei, este prevăzută la Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Suceava. O sumă consistentă va fi alocată şi la capitolul „Protecţia mediului”, acolo unde cheltuielile estimate pentru anul acesta vor fi 122 de milioane de lei. Din această sumă, 118,8 milioane de lei provin din proiecte cu finanţare externă nerambursabilă, în timp ce pentru împăduriri se va aloca o sumă de aproape 1,7 milioane de lei. De asemenea, Consiliul Judeţean Suceava intenţionează să aloce anul acesta o sumă de aproape 1,5 milioane de lei pentru amenajarea parcului de agrement de la Spitalul Judeţean Suceava.

În proiectul de buget pe anul 2015 mai este prevăzută alocarea unei sume de aproape 45,2 milioane de lei la capitolul „transporturi”, cei mai mulţi bani, respectiv 23,6 milioane de lei, urmând să fie distribuţi pentru lucrări la drumuri şi poduri. În domeniul aviaţiei, suma alocată va fi de 10 milioane de lei, la care se mai adaugă şi investiţiile la Aeroportul „Ştefan cel Mare”, în sumă de aproximativ 6,5 milioane de lei.

Pentru turism, Consiliul Judeţean Suceava va aloca anul acesta 1,5 milioane de lei, sumă completată cu 8,5 milioane de lei, reprezentând proiecte din domeniul turismului cu finanţare nerambursabilă. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului CJ Suceava îşi propune să realizeze venituri mai mari cu 27,5 milioane de euro.
 Vizualizări articol: 1340 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 0.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
CJ Suceava îşi propune să realizeze venituri mai mari cu 27,5 milioane de euro0.05

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   Si mai multi bani .... trimis de
( 9 feb 2015, 13:49:55
Daca o sa mai fie ciupiti la salarii in continuare cei din asistenta sociala(DGASPC) va avea CJ mult mai multi bani(eventual pentru tichete de masa si premii pentru aparatul propriu).
Ne-au nedreptatit PDL-istii dar nici cei care au venit la putere nu s-au grabit sa faca dreptate...Amaratii tot amarati raman langa obiectul muncii lor AMARATII!!!!!

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Miel cu spanac Da, știu, mai e o țâră până la Paști. Nici în post nu am intrat încă. Dar mă gândesc că, așa cum țăranul român ăși face vara sanie și iarna car, de pe acum ar trebui gospodinele să-și întocmească meniul... Citeşte