Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
vineri, 30 ian 2015 - Anul XX, nr. 23 (5835)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,9761 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6567 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Infrastructură

Liberalii suceveni susţin construcţia unei autostrăzi care să lege Moldova de Ardeal

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Liberalii suceveni susţin construcţia unei autostrăzi care să lege Moldova de Ardeal, liderul PNL Suceava, Alexandru Băişanu, declarând că o astfel de investiţie în infrastructură va asigura dezvoltarea economică a ţării. Alexandru Băişanu a spus în cadrul unei conferinţe de presă că necesitatea construirii unei autostrăzi între Moldova şi Ardeal a fost susţinută în cadrul unei întâlniri care a avut loc la mijlocul săptămânii trecute la Iaşi, în prezenţa tuturor preşedinţilor de filiale judeţene ale PNL şi a conducerii centrale a partidului. „În Moldova toate veniturile, la toate nivelurile, sunt la jumătate în comparaţie cu restul ţării. Asta înseamnă că Moldova este mai săracă cu jumătate decât restul României din cauza lipsei de infrastructură. Iar coridorul IX care vine de la Bucureşti  până la Siret şi care ar trebui să lege România de Uniunea Europeană de fapt nu există la nivel de autostradă. Şi sunt mii de tiruri care traversează România, de la Bucureşti către Siret, care nu au cum să-şi desfăşoare activitatea în mod corect”, a spus Alexandru Băişanu. El a arătat că România se poate dezvolta doar prin crearea unei infrastructuri care să lege din punct de vedere economic toate localităţile. „Din acest motiv vom susţine cu toată tăria construcţia unei autostrăzi care să lege Moldova de Transilvania, de Ardeal şi de Uniunea Europeană”, a subliniat Băişanu. Nu în ultimul rând, el l-a rugat pe preşedintele Consiliului Judeţean Suceava, Cătălin Nechifor, să facă toate demersurile necesare pentru a finaliza lucrările de modernizare a Aeroportului „Ştefan cel Mare” din Salcea, precum şi şoseaua de centură a Sucevei, astfel încât investitorii să aibă toate condiţiile pentru a veni în judeţ. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Liberalii suceveni susţin construcţia unei autostrăzi care să lege Moldova de Ardeal.
 Vizualizări articol: 1918 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 5.00/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 5.0 din 3 voturi
Liberalii suceveni susţin construcţia unei autostrăzi care să lege Moldova de Ardeal5.053

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


1.   BRAVO! trimis de
(30 ian 2015, 11:58:38
In loc sa sustina realizarea autostrazii Bucuresti -Siret,liberalii nostrii au plecat la Iasi sa sustina construirea autostazii Iasi- Targu Mures,care pe noi sucevenii nu ne avantajeaza cu nimic.
Mutati-va la Iasi fratilor!
2.   Nechifor un exemplu negativ, din pacate! trimis de
(30 ian 2015, 12:54:16

Halal popor, halal cetateni, pacaliti de politicieni de nenumarate ori, dar nici ca se invata minte vreodată

Toate proiectele au fost gindite de Flutur si bine ar fi fost daca apucau a fi finalizate. Caci iata ce s-a ales din acele lucrari! Aflate in stadiu spre finalizare, cu putin interes, in scurt timp ajungeau sa li se taie panglica si am fi avut de cistigat cu totii.

Eu cred ca Flutur a fost bine intentionat si sa nu se uite ca niciodata nu s-au dat
2.1  RE: Nechifor un exemplu negativ, din pacate! trimis de
(30 ian 2015, 13:01:11
... atitia bani pentru Suceava, cum s-au dat in mandatul sau.

Ce ne facem in schimb cu promisiunile facute si neonorate de Lungu, Nechifor si Ponta de fiecare data cind se intilnesc?
In Suceava, Primarul a promis in trei rinduri ca se va reface cartierul G. Enescu, str. Univerisitatii si… etc. !
De la Nechifor si Ponta ce sa intelegi? Ba se fac centura, aeroportul, autostrada Suceava-Iasi si asfaltarea strazilor si trotuarelor, ba nu se fac. Ne duc cu vorba!

Realitatea este că Nechifor, Victor Ponta si Lungu mint pe toată lumea.
Ceea ce se face acum, demonstreaza înca o dată că acesti oameni nu iși ține promisiunile. Exact ca primarul nostru Lungu, care procedeaza la fel, vorbeste, promite, dar ce face?!
2.2  RE: Nechifor un exemplu negativ, din pacate! trimis de
(30 ian 2015, 14:09:59
Unde mai pui si faptul ca Flutur sta la masa cu Iohannis cand se fac consultarile parlamentare, deschide alte usi pe la Bucuresti. Desi Nechifor a fost la inceput pe cai mari ca fiind "tanarul"care l-a invins pe Flutur, obezul nu a stiut sa profite de avantajul acesta. A stat si a grohait linistit la Suceava, in loc sa stea dupa  ☭  lu Ponta si Dragnea pentru banuti.
3.   Nechifor la gunoi! trimis de
(30 ian 2015, 14:07:10
Baisanule, de asta esti trimis acolo. Chit ca nu te baga nimeni in seama, macar fa toate demersurile posibile, sa stim si noi prostimea ca totusi s-a incercat ceva. Abia acum imi dau seama ce greseala s-a facut in 2012 cand lumea l-a ales pe Nechifor. Un gras incompetent, care in 3 ani jumate nu a fost in stare sa termine cei 20-30% cat mai ramasese din centura Sucevei, sau sa demareze la timp lucrarile la aeroport,venind cu scuze penibile gen "domne au fost multe coduri galbene de ploi" de parca Iasul e in Sahara si acolo n-a plouat...si colac peste pupaza, mai si face groapa aia de gunoi in inima Bucovinei. In caz contrar, singura noastra sansa e sa ne mobilizam masiv, sa ne organizam intr-o asociatie si sa dam statul roman in judecata. Pai eu nu sunt de acord sa mai platesc rovinieta si doar altii sa beneficieze de drumuri bune.

Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Daca maine ar avea loc alegerile locale pentru functia de primar al municipiului Suceava, pe cine ati vota?

Marian Andronache – Alianța Dreapta Unită
Cătălin Axinte - AUR
Lucian Harșovschi – PNL
Andrei Neșculescu – S.O.S.
Vasile Rîmbu – PSD
Teodora Munteanu - independent

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei

Reteta Zilei

Bucataria pentru toti Tocană „ca la Bot'șăni” Ai trebuință de: carne macră de porc, untură (sau unt, sau untdelemn), arpagic, roșii, ardei, boia, sare, cimbru și sămânță de mărar. Cum se procedează: Carnea macră de porc, tăiată în bucăți potrivite, se pârpălește nițel... Citeşte