Distribution Magi
Distribution Magi
Distribution Magi
 
sâmbătă, 24 ian 2015 - Anul XX, nr. 18 (5830)
ANUNŢURI ONLINE:
Acum: 0°C.
La noapte: °C. Meteo
Anunţuri OnlineMonitorulTVAlbum Foto
HoroscopRedacţiaPublicitate
Curs valutar euroEUR:Tendinta4,973 lei
Curs valutar dolar americanUSD:Tendinta4,6085 lei
Newsletter Monitorul de Suceava RSS Monitorul de Suceava Monitorul de Suceava pe YouTube Monitorul de Suceava pe Twitter Monitorul de Suceava pe Facebook
Printeaza articolulPrintează articolul |  Trimite prin e-mailTrimite e-mail |   ø imagini |   ø fişiere video

Turism

Primăria Vatra Dornei a definitivat programul pentru „Serbările Zăpezii 2015”

de
(citeşte alte articole de la acelaşi autor)

Primăria şi Consiliul Local Vatra Dornei au definitivat programul ediţiei de anul acesta al „Serbărilor Zăpezii”. Acestea vor avea loc pe parcursul a două weekenduri, respectiv 13 - 15 şi 20 – 22 februarie 2015. Primarul din Vatra Dornei, Ilie Boncheş, ne-a declarat că iubitorii sporturilor de iarnă au la dispoziţie trei pârtii de schi: „Parc”, cu o lungime de 1.400 de metri, „Telescaun”, de 3.000 de metri, şi „Veveriţa”, de 800 de metri. Ilie Boncheş a precizat că pe parcursul celor două weekenduri vor fi organizate concursuri de schi, dar şi alte activităţi distractive, sucevenii, şi nu numai, fiind invitaţi să participe în număr cât mai mare la „Serbările Zăpezii 2015”.

„Toţi cei care vor veni la Vatra Dornei vor găsi un peisaj şi o atmosferă de basm. Vatra Dornei este cu adevărat staţiunea sporturilor de iarnă şi şi-a început din plin activitatea”, a declarat Ilie Boncheş.

În primul weekend, în perioada 13 – 15 februarie, cei care vor participa la „Serbările Zăpezii” vor avea parte şi de concerte susţinute de Michael Star, Cosmina (vineri), Compact, Adda şi Hara (sâmbătă), dar şi de spectacole de muzică populară susţinute duminică de Ansamblul ,,Bistriţa Aurie", Miruna şi David Ţăran, Ionela Niţucă, Ansamblul Dorna Dorului, Pamfil Roată şi Ana Ilca Mureşan, Mădalina Candrea, Ansamblul Balada – Bistriţa, Alexandru Brădăţan şi Emilia Dorobanţu.

Programul pentru al doilea weekend va fi următorul: vineri, 20 februarie - Michael Star şi Cosmina, sâmbătă, 21 februarie - Michael Star, Alina Eremia, Odyssey şi Cabron, iar duminică, 22 februarie, Ilioara Ştefănel, Ansamblul ,,Poieniţa” din Poiana Stampei, Camelia Lucescu şi Daiana Ivaşcu, Ionuţ Candrea, Cristian Pomohaci, Ansamblul "Plaiurile Dornelor" şi Lucian Drăgan.

Primarul din Vatra Dornei a ţinut să mai precizeze că evenimentele de iarnă organizate la Vatra Dornei vor începe mâine, când va avea loc ediţia a treia a „Cupei Veveriţa” la schi, şi vor continua şi weekendul următor, când va avea loc o etapă de cupă mondială la sanie pe pistă naturală la care vor participa echipe din aproximativ 20 de ţări. 

În lipsa unui acord scris din partea Monitorului de Suceava, puteţi prelua maxim 500 de caractere din acest articol dacă precizaţi sursa şi dacă inseraţi vizibil link-ul articolului Primăria Vatra Dornei a definitivat programul pentru „Serbările Zăpezii 2015”.
 Vizualizări articol: 2771 | 
Notează articolul: 
  • Nota curentă 3.67/5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
 | Nota curentă: 3.7 din 3 voturi
Primăria Vatra Dornei a definitivat programul pentru „Serbările Zăpezii 2015”3.753

Comentarii

Monitorul de Suceava nu este responsabil juridic pentru conţinutul textelor de mai jos. Responsabilitatea pentru mesajele dumneavoastra vă revine în exclusivitate.


Timpul de 60 zile în care puteaţi posta comentarii pe marginea acestui articol a expirat.



RE-PAIR
Directia Generala Anticoruptie
Meniul ZILEI în restaurante sucevene

HaiHui prin Bucovina

Ultima oră: local

Alte articole

Alte titluri din Local

Ştiri video

Ultima oră: naţional - internaţional

Alte articole

Gala Top 10 Suceveni

Top Articole

Mersul trenurilor de călători

SONDAJE

Consideraţi Legea antifumat în spaţiile publice o măsură bună?

Da
Nu
Nu mă interesează

Fotografia zilei - fotografie@monitorulsv.ro

Fotografia zilei